Cel mai bun serviciu de hosting (după LifeHacker)


LifeHacker.com este un blog mega-cunoscut, cu un public uriaş, şi tocmai de aceea îşi permit să pună frecvent întrebări cititorilor în diverse sondaje. Astfel, recent au pornit în căutarea a Five Best Personal Web Hosts, iar acum două zile au fost publicate concluziile: Best Personal Web Host: DreamHost. Nu e prima oară când DreamHost e pomenit aici, pe CNet.ro. Acum mai bine de un an era o promoţie cu 90% reducere la DreamHost. Ei bine, acum, DreamHost, măgulit că cititorii blogului LifeHacker l-au ales ca cel mai bun serviciu de hosting, oferă o promoţie de 70%, cu codul 222. Iar oferta a internaţională (am verificat). Nu ştiu însă cât ţine.

imagine

Partea şi mai bună – pentru cei interesaţi – este că de fapt porneşti un trial, iar cartea de credit este neatinsă până nu trece perioada de probă. E mult mai frumos aşa decât să ţi se ia banii, să testezi, să nu îţi placă şi să aştepţi refund-ul. (Eu la MediaTemple am aşteptat şase luni returnarea banilor.) Nu am folosit niciodată DreamHost deşi am tot fost tentat. Şi poate dacă nu ar fi această perioadă superbă de creştere scădere a salariilor cu 25% aş fi făcut pasul. Aşa… vă las pe Dvs. Chiar aş fi curios dacă sunt clienţi DreamHost ce experienţă au. Ofertele speciale la această firmă par a se găsi destul de uşor.

imagine

Dar care au fost ceilalţi “câştigători”, adică ocupanţii celorlalte locuri? Păi pe primul loc se află de fapt “alţii” – normal la ce mare de servicii de hostinguri există şi câte opinii diferite. Pe locul doi e deci DreamHost, dar primul între “câştigătorii” cu nume. Vin apoi: BlueHost, HostGator, 1&1 şi – complet necunoscut mie – NearlyFreeSpeech. Vreo opinie despre acestea? BlueHost am folosit şi e drăguţ, dar nu teribil (în termeni de viteză spun eu).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Andrei spune:

  Eu folosesc Dreamhost de aproximativ 1 an si sunt foate multumit de serviciile oferite de ei. Iti raspund la orice problema in maxim 2 ore si iti ofera foarte multe servicii, spatiu nelimitat la un pret mic comparativ cu preturile din Romania.

 2. un cetatean spune:

  Nu folositi hosttix.ro sau hosttix.com, este cel mai prost serviciu de hosting. Chiar daca e ieftin si oferta suna bine, serviciile sunt teribile. Serverul cade cateva zile in fiecare luna, nu se asigura backup, site-ul se incarca greu, sunt mari probleme de securitate, iar la suport exista o singura persoana care, daca ai norocul sa-ti raspunda dupa 3 zile, iti da o explicatie vaga si nu se rezolva nimic.

 3. Recenzii Web spune:

  Se pare ca orice minune tine foarte putin. De ce?
  Pai mi-am luat un trial de la ei si in email-ul de activare al contului am „Welcome to your 2 week free trial of DreamHost! If you decide you like our service, do nothing and your account will automatically renew on July 07, 2010. If you’d like to close your account before then, please just click the „close this account” link at:”

  Am gresit eu ceva la comanda contului?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *