Doar azi gratuit: Ashampoo WinOptimizer 6


Cu fiabilitatea consacrată de cei 12 ani de experienţă, Ashampoo WinOptimizer 6 face întreţinerea Windows una rapidă şi uşoară – şi funcţionează pentru Windows XP la fel de bine cum o face pentru Vista sau Windows 7. Optimizatorul este eficient printr-un singur click şi puteţi chiar să-l programaţi să pornească automat, astfel că nu va mai trebui nici măcar să vă gândiţi la el. Menţine performanţele computerului dvs.Windows la capacitate maximă, astfel că va rula ca atunci când l-ati achiziţionat. Pentru a eficientiza întreţinerea Windows, dispuneţi deasemenea de o suită de instrumente redutabile şi uşor de utilizat care vă permit să configuraţi şi să armonizaţi computerul dvs. Windows astfel încât să funcţioneze aşa cum doriţi.

imagine

Am citat din prezentarea ofertei de astăzi a GAOTD: Ashampoo WinOptimizer 6 (14.4MB). Programul costă în mod normal 40usd, dar azi de gratuit. O afacere bună? Poate, dar nu perfectă. Între timp a apărut WinOptimizer 7, aşa că oferta de azi e din genul celor “uite versiunea mai veche gratuită (pentru o zi)”. Nu am testat programul, deci chiar fac doar o simplă semnalare – îmi pare rău că nu pot spune mai mult, dar aici e pagina oficială, iar apoi e Google-ul pentru cine vrea mai multe informaţii 😉 .

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *