Pagini web cu Jimdo


Astăzi prezenţa pe web este o necesitate nu numai pentru persoane particulare ci mai ales pentru firme. Cum pentru multe firme mici şi mijlocii costurile unui design propriu nu îşi găsesc acoperire în avantajele aşteptate, se poate apela la servicii online care oferă pagini web gratuite cu design şi hosting încorporat. Unul dintre serviciile care rezistă de mai mulţi ani pe această piaţă este Jimdo.com. Acesta oferă nu numai un pachet free îndeajuns pentru o prezentare acceptabilă în spaţiul web, ci şi pachete contra-cost cu facilităţi mai bogate, condiţiile le puteţi consulta aici.

imagine

Jimdo surprinde prin simplitate. Imediat după înregistrarea unui nume de site (de exemplu în varianta free numesite.jimdo.com, în variantele cu plată puteţi seta chiar un domeniu propriu) şi indicarea unei adrese email valide veţi primi un mail cu parola şi linkul spre noul dvs. site. Aici veţi avea la dispoziţie o serie de pagini principale ca About me, Picture Gallery, Videos, News, Guestbook, Contact. Cu ajutorul unei bare de navigare puteţi umbla prin meniuri şi setări astfel încât veţi putea alege dintre mai multe layouturi (stiluri de afişare) precum şi introduce un layout propriu cu ajutorul unor coduri proprii HTML şi CSS. Printr-un click pe o pagină sau pe un element din pagină se deschide un editor cu care puteţi face modificările dorite. Sunt oferite două galerii foto, imaginile proprii sau de pe Flickr se pot încărca foarte uşor, sunt posibile chiar şi mici prelucrări, la fel şi cu videoclipurile de pe platformele YouTube sau MyVideo.

imagine

Pentru că la începutul materialului am amintit prezenţa pe net a unor firme, amintesc că în pachetele cu plată (care fie vorba între noi sunt accesibile, comparaţi doar cu alte oferte care se rezumă la hosting şi nimic mai mult) sunt integrate şi servicii de mail, oferte de newslettere precum şi posibilitatea de vânzare prin intermediul unui shop web.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *