Trimiteţi poza dvs. în spaţiu


Fiecare copil îşi doreşte la un moment dat să ajungă astronaut sau cosmonaut. Majoritatea uită de acest vis frumos iar cei care îl poartă mai departe renunţă probabil destul de repede la aflarea necesarului de cunoştinţe din diferite domenii şi a probelor fizice care trebuie trecute într-o mulţime de teste. Adio vis frumos! Iată că acum avem toţi posibilitatea să ajungem în spaţiu fără costuri suplimentare prin intermediul unui serviciu NASA care permite trimiterea unei fotografii personale în spaţiu. Aplicaţia se numeşte Face in Space şi poate fi accesată aici.

imagine

Pentru trimiterea unei fotografii în spaţiu trebuie să urmaţi doar câţiva paşi:

  1. Apăsaţi butonul Participate care urmează explicaţiilor în limba engleză.
  2. Înregistraţi-vă indicând numele şi ţara de origine, alegeţi misiunea spaţială cu care doriţi să călătoriţi (în septembrie cu naveta spaţială Discovery sau în noiembrie cu Endeavour), apoi încărcaţi fotografia de pe calculatorul dvs.
  3. Editaţi fotografia – aveţi la dispoziţie funcţiile de tăiere şi rotire, daţi click pe Done.
  4. Tipăriţi informaţiile despre misiunea spaţială la care veţi participa.
  5. La încheierea misiunii reveniţi la pagina Flight Certificate şi primiţi o diplomă care vă certifică calitatea de participant.

Site-ul oferă şi informaţii mai detaliate despre fiecare misiune spaţială în parte, astfel că puteţi urmări îndeaproape pregătirile necesare. Totodată este afişată o hartă interactivă care indică nivelul participărilor pentru fiecare ţară în parte. În momentul scrierii acestui material erau înregistraţi 781 de participanţi din România.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *