Ashampoo Snap 3 gratuit


gHacks tocmai a publicat (how to) Get Free Screen Capture Software Ashampoo Snap 3. Fiind vorba de o ofertă gratuită m-am gândit să o semnalez mai departe… iar după ce am citit puţin am fost convins. Mi-am instalat programul şi cred că merită. Nu îmi este clar cât timp durează promoţia, aşa că poate doriţi să vă grăbiţi. Mergeţi aici şi indicaţi o adresă de email validă. Veţi primi un email prin care să vă deschideţi cont pe Ashampoo.net. Să zicem că acesta este preţul. Nu trebuie să daţi alte date despre Dvs (deşi sunteţi invitat), iar după ce validaţi înscrierea prin email primiţi cheia de înregistrare pentru programul Ashampoo Snap 3.

imagine

Acum întrebarea firească: ce e cu acest program? Ashampoo are o gamă de programe extrem de variată (office, securitate, inscripţionări, utilitare sistem, multimedia ş.a.). Snap 3 e un program complex pentru capturi. Interesant e că oferă capturi video şi imagine deopotrivă. Iar în modul video cu tot cu cursor (bun pentru demonstraţii) sau înregistrare simplă. Şi fie video, fie imagine, puteţi captura tot ecranul, o fereastră sau o regiune. Pentru modul imagine sunt şi alte moduri disponibile, precum derulare fereastră sau regiune neregulată. Ce spuneţi? Complex! Iar după ce ai făcut o captură imagine ai şi instrumentele necesare pentru aranjare (decupare, rotire, inserare de elemente, de la pătrate şi săgeţi la text şi post-it-uri). Totul într-o interfaţă cu care vă veţi obişnui rapid.

imagine

Programul costă în mod normal 20usd, dar cu promoţia descoperită de gHacks face 0 lei. Dacă vă interesează profitaţi de ea. Ah, să nu uit – instrumentele pentru captură se activează mutând mouse-ul în partea de sus a ecranului. Dacă vreţi mai multe detalii despre program urmaţi primul link din articol. Martin face un review mai detaliat.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *