Easy Button & Menu Maker


Easy Button & Menu Maker este un produs Bluementals care costă 20euro pentru uz personal şi 40euro pentru uz comercial. Merită? Depinde de preocupări 🙂 . Pentru cei care realizează accidental situri (unul, cel personal) nu merită. Pentru cei care fac des şi multe situri o astfel de investiţie ar putea merita. Mai ales că produsul oferă două servicii sub un acelaşi acoperiş: creare de butoane şi în acelaşi timp creare de meniuri. Totul dintr-o interfaţă care nu îţi cere mult timp de adaptare. În câteva minute veţi crea butoane şi meniuri “arătoase”.

imagine

După cum vedeţi din captura de mai sus există o serie bogată de “template-uri” pentru butoane, de la butoane foarte colorate, la cele cu efecte metalizate, butoane tip Mac, XP sau Vista… Apoi în banda din dreapta sunt setările: ce text să scrie, cu ce font, ce aliniere şi ce dimensiuni; cu iconiţă în ce parte dorim; cum să arate normal, la mouse deasupra, la apăsare… Apoi vin filele cu setări pentru meniuri: culori şi separatori la meniuri; săgeţile, efecte ş.a. Meniurile pot să fie atât orizontale cât şi verticale (şi puteţi pune şi un singur element şi atunci e un buton cu meniu drop-down).

imagine

La final puteţi salva butoanele/meniurile pentru editare ulterioară dar şi exporta. Interesant e că poţi exporta direct într-un fişier HTML existent, indicând unde să apară şi se inserează codul şi se pun fişierele ataşate necesare (imagini, CSS…). Capturi cu programul găsiţi aici. Mostre aici. Pentru achiziţionarea programului puteţi porni de aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *