DownThemAll! pentru Firefox


Eu unul nu am mai scris de mult timp despre extensii Firefox, dat fiind că am migrat spre Chrome. Astăzi însă eram în căutarea unor imagini de colorat şi am dat de un index (deci nu pagină web, ci index construit automat de server). Am început să dau click pe o imagine ca să o văd, apoi back, mai departe la următoarea imagine, iar back şi tot aşa. M-am plictisit de proces şi în plus cum îmi plăceau imaginile m-am gândit să le salvez local. Există pentru Chrome vreo extensie să ajute? Nu ştiu. O căutare pe web m-a condus la extensia Firefox DownThemAll! pe care am testat-o imediat.

imagine

În paranteză fie spus, autorul ei a declarat categoric că nu e interesat să realizeze o replică pentru Chrome. Asta e… Deci am instalat extensia în Firefox. Am apelat-o apoi din meniul Tools şi imediat am avut o fereastră precum cea de mai sus. După cum vedeţi este foarte simplu să “subţiezi” lista de linkuri după tip media, astfel că poţi descărca dacă vrei (doar) imagini, dacă vrei (doar) muzică ş.a.m.d. Eu am pus să descarce imaginile şi după câteva minute cele 264 de imagini de colorat erau pe calculatorul meu, în folderul pe care l-am creat special pentru ele. Asta da operativitate! (Un sunet ne anunţă acest fapt.)

imagine

Cu puţină muncă extensia poate fi folosită pe diverse situri cu succes. De exemplu în articolul anterior, cu animalele drăgălaşe, fotografiile cu pricina sunt de pe imageshack.us. Ca să le descărcaţi pe toate rapid daţi click sus pe Pictures and Embedded şi jos, la Fast filtering, scrieţi imageshack. Vor fi puţin mai mult decât cele 60 de imagini dorite, dar pe cele nedorite le veţi putea ulterior şterge cu uşurinţă. Cu puţin efort DownThemAll! vă poate ajuta să descărcaţi tot felul de materiale. Evident, pentru uz personal 🙂 . Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

  1. Sorin spune:

    Folosesc DownThemAll! pe calculatorul de acasa (la birou din ceva cauza nu merge bine) si sint foarte multumit, avantajul descarcarii simultane a unor fisiere fiind extrem de util pentru mine. Fiind insa un accelerator de descarcare, nu merge pe Rapidshare si alte situri asemanatoare.

  2. gyges77 spune:

    Mda… am incercat programul mai demult. Destul de inutil la descarcat poze de pe Flickr de exemplu. Nu descarca poza la dimensiunea originala, ci thumbnail-ul doar, cu care nu faci nimic.

  3. radu.capan spune:

    Descarca linkurile (directe) existente spre media. Pentru descarcare Flickr sunt alte instrumente.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *