Doar azi gratuit: Nexus Ultimate


Despre Nexus, versiunea gratuită, am scris aproximativ acum un an de zile, descriindu-l ca un lansator de aplicaţii “agăţabil”. Iată că astăzi GiveAwayOfTheDay mijloceşte oferirea gratuită a versiunii comerciale (21MB). Citez: Nexus Ultimate este o aplicaţie care vă pune la dispoziţie acces rapid la cele mai folosite aplicaţii, cu opţiuni flexibile, permiţându-vă să o fixaţi sau să „plutească” oriunde pe ecran. Nexus Ultimate este unde dintre cele mai puternice, atrăgătoare şi flexibile aplicaţii dock existente pe piaţă, mândrindu-se cu aproape toate opţiunile la care vă puteţi gândi: gadget-uri, efecte de trecere a mouse-ului peste text, interfaţe, glisare şi fixare şi chiar şi reflexii live ale iconiţelor, blur al fundalului, suport pentru bara de unelte şi lista de sarcini, etc. Aplicaţia Nexus Ultimate poate fi complet personalizată, dispunând de sute de fundaluri gratuite disponibile online şi este perfect compatibilă cu fundaluri pentru aplicaţii dock ale terţelor părţi.

imagine

Oferta vine cu nişte promoţii descrise astfel: De reţinut că această versiune permite actualizarea la următoarele:

 • actualizarea la Winstep Xtreme (un pachet uşor de instalat care dispune de cele mai cunoscute produse Winstep pentru Windows) pentru doar 14.95USD (preţul normal al Winstep Xtreme este de 39.90USD).
 • actualizare la următoarea versiune Nexus Ultimate (care include actualizări gratuite pentru întreg anul) pentru doar 12.50USD (însemnând 50% reducere, preţul normal al Nexus Ultima fiind de 24.95USD)

Pentru că am mai vorbit de acest program nu o voi mai face acum. Reiau însă clipul de promovare.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

 • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
 • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
 • nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
 • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
 • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
 • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
 • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
 • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
 • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. Xantes spune:

  Avand in vedere limitarile acestor software-uri gratuite, prin modul lor restrans, in timp, de folosire, nu este altceva decat un „trial version” al respectivelor versiuni… din pacate!
  Cand spui „gratuit”, nu inseamna ca este definitivat de un termen anume, in timp.

 2. radu.capan spune:

  Sunt de acord în principiu. Cum mulţi îşi reinstalează sistemul de operare la câţiva ani, oferta e neobişnuit de lungă pentru un trial. Eticheta de „trial” nu se potriveşte perfect, iar cea de „gratuit” nici ea perfect. Ar fi undeva la mijloc. Oricum, peste tot ofertele GAOTD sunt referite ca „gratuităţi”, şi aşa vom rămâne ca exprimare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *