Sudoku Up 2010 – sudoku cu diferite opţiuni de personalizare


Dacă vă place să vă "jucaţi" schimbând temele pe telefonul mobil, sau încercând diferite culori la fonturile de afişare, atunci veţi petrece ceva timp să alegeţi în Sudoku Up 2010 tema, fundalul, forma pieselor cu care jucaţi… astfel încât să arate în ton cu vacanţa sau cu gusturile dumneavoastră. Evident, acesta este un fel de bonus la un joc tip sudoku ce vă permite să jucaţi doar pe careuri de 9×9, dar pe cinci nivele diferite de dificultate. Ca să mai rămânem puţin la setări, dincolo de gusturi există totuşi un avantaj la variantele de piese pe care le puteţi alege: dacă selectaţi de exemplu de la Numbers and Colors tipul Plastic Colored, culorile vă pot ajuta în plus din punct de vedere vizual să vă daţi seama ce piese lipsesc dintr-un anumit careu.

imagine

Puteţi selecta şi litere sau imagini, dar din păcate la un click-dreapta pe o căsuţă goală pentru a selecta elementul cu care să o completaţi apar doar cifrele simple, şi nu piesele speciale pe care le-aţi ales – ar trebui să ţineţi minte corespondenţa dintre ele şi cifrele de la 1 la 9.  Şi totuşi mai rămân încă la personalizarea jocului: fiecare membru al familiei îşi poate defini un "jucător", cu o imagine aleasă dintre cele date sau încărcată de pe calculator, care să rămână afişată în timpul jocului.

imagine

Pentru fiecare jucător se păstrează statistici cu numărul de jocuri câştigate sau pierdute (atenţie, pierdeţi şi dacă cereţi să vi se afişeze soluţia, şi dacă părăsiţi un joc înainte de a-l termina – există însă şi opţiunea care vă permite să îl continuaţi mai târziu, fără a-l pierde), şi puteţi cere şi să se afişeze grafice care să compare "performanţele" diferiţilor jucători. Jocul vă permite să marcaţi variantele posibile pentru o anumită căsuţă, vă oferă el variantele pentru o anumită căsuţă sau pentru toate căsuţele care nu vin completate din start. Din păcate în varianta aceasta nu veţi putea dumneavoastră şterge care variante nu se potrivesc. Vi se spune de asemenea când o anumită piesă nu este amplasată corect. Puteţi şi să listaţi din joc careuri de sudoku de diferite nivele de dificultate, cu sau fără soluţia la careu, dacă preferaţi varianta pe hârtie.

Trial-ul acestui joc comercial vă oferă gratuit un joc per nivel de dificultate. Jocul înregistrat oferă însă (spun ei) milioane de configuraţii. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *