Totem Tribe Gold – noi aventuri cu tribul condus de Aruku


Totem Tribe Gold nu este propriu-zis o continuare a primului joc Totem Tribe. Este destul de asemănător cu primul ca şi poveste – din nou tânăra Aruku trebuie să îşi conducă tribul în încercarea de a ieşi dintr-o epocă întunecată, cu ajutorul înţeleptului Guru şi al altor personaje binevoitoare – şi ca stil de joc – pe fiecare insulă vizitată trebuie să vă alcătuiţi echipe de lucrători şi să vă antrenaţi armate, pentru a construi diferite clădiri în tabăra tribului, pentru a explora zona în căutarea obiectelor cerute în joc sau pentru a învinge duşmani care cel mai adesea se înmulţesc în continuu, până când nu distrugeţi cuibul lor. Apar însă noi nivele, noi clădiri de construit, noi provocări, şi având în vedere complexitatea jocului, acesta îi va captiva şi pe cei care au mai jucat Totem Tribe ca şi pe cei care nu au făcut-o.

imagine imagine

Pe fiecare insulă pe care ajungeţi vi se comunică un anumit obiectiv, pentru atingerea căruia va fi cel mai adesea nevoie de îndeplinirea mai multor sarcini mai mici, cum ar fi găsirea unui anumit număr de banane pentru maimuţele flămânde, a unui anumit număr de licurici pentru a vă lumina calea prin junglă… Din loc în loc găsiţi pietre cu inscripţii strălucitoare – nu toate spun ceva important, dar unele vă dau indicaţii cu privire la ce ar trebui să faceţi. Adesea în partea din lateral dreapta a spaţiului de joc aveţi o listă de obiecte care trebuie găsite, şi vi se spune de câte mai aveţi nevoie în cutare scop. Din păcate, din nou această căutare de numeroase obiecte de acelaşi fel, uneori foarte asemănătoare cu mediul înconjurător, poate fi frustrantă, deoarece nu beneficiază de hint-uri – adesea va trebui să exploraţi cu mare atenţie insulele, centimetru cu centimetru, pentru a le găsi. Daţi click pe orice vi se pare mai deosebit decât ceea ce este în jur – de exemplu, la un moment dat veţi găsi un copac ceva mai înalt pe care dacă îl "loviţi" de câteva ori cade, şi vă permite să ajungeţi pe o nouă insuliţă, unde vă puteţi completa "colecţia" de licurici.

imagine imagine imagine

Odată atins un obiectiv, fie primiţi un nou obiectiv, fie vi se dă posibilitatea să părăsiţi insula, spre o nouă locaţie, sau mai puteţi rămâne acolo să exploraţi, găsind adesea bonus-uri utile în desfăşurarea jocului – mai multe pietre preţioase, diferite amulete ce îmbunătăţesc performanţele membrilor tribului… Pe oricare dintre insule puteţi reveni să vedeţi dacă mai era ceva de găsit pe ele, dar nu puteţi salva la orice moment din joc – de exemplu înaintea unei bătălii mai mari, ca să puteţi relua de acolo în cazul în care sunteţi înfrânţi. Din nou acţiunea şi finalul jocului vor depinde de obiectele găsite sau ratate… Alte detalii despre joc puteţi regăsi în recenzia pe care am scris-o la primul Totem Tribe, pentru că se aseamănă, după cum am spus, şi de asemenea vă poate ajuta acest walkthrough. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *