Samantha Swift and the Fountains of Fate


Aţi fost deja în concediu în vacanţa aceasta? Dacă nu, poate vă atrag eu cu o ofertă turistică, să porniţi… în căutarea Fântânii Tinereţii. Este vorba de fapt despre un circuit prin lume, prin locaţii precum Florida, New York sau Irak. Pachetul vine cu jocul Samantha Swift and the Fountains of Fate, şi nu trebuie nici măcar să vă faceţi bagajele… Instalaţi-vă comod în faţa calculatorului, pentru câteva ore de joc alături de arheoloaga Samantha, care revine în al patrulea joc de tip hidden objects, combinat şi de data aceasta cu mini-jocuri şi cu aventura (cam ciudată reclamă pentru vacanţă, care vă îndeamnă la sedentarism 🙂 ).

imagine imagine imagine

Cunoscătorii celorlalte jocuri: The Hidden Roses of Athena, The Golden Touch, The Mystery from Atlantis, nu vor mai sta probabil să citească recenzia aceasta – şi nici ar prea avea de aflat noutăţi, noutatea e desfăşurarea jocului în sine. Pentru ceilalţi, voi spune că în fiecare scenă de joc, aveţi două liste de obiecte de găsit – a doua apare după ce le-aţi găsit pe toate din prima listă. Există trei feluri de obiecte: în primul rând sunt cele aflate la vedere, pe care le găsiţi dând pur şi simplu click pe ele; pe lângă denumirea lor – sau uneori o expresie care le defineşte – vă ajută şi scanerul cu ajutorul căruia puteţi vedea forma lor. Dar se pare că apelând la el nu veţi câştiga toate trofeele posibile în joc – pentru cine e interesat.

imagine imagine imagine

Sunt apoi obiectele scrise cu verde în listă, care sunt acoperite – va trebui le descoperiţi dând click acolo unde cursorul se transformă în mână. După ce aţi găsit obiectele din cele două liste – dintre care unele vor intra în inventar – vor apărea unele obiecte scrise cu albastru, pentru care va trebui să luaţi câte un obiect din inventar şi să acţionaţi acolo unde cursorul se transformă în rotiţe albastre. De cele mai multe ori este destul de intuitiv ceea ce trebuie să faceţi. În fiecare scenă aveţi de găsit în plus un fulger – care se adaugă la hint-uri – şi două forme de rândunică, ce vă vor permite, dacă adunaţi 60, accesul la modul Unlimited Hidden Object. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *