Doar azi gratuit: Wondershare Time Freeze 2.0


Iată că astăzi nu am fost dimineaţa lângă internet să semnalez mai devreme oferta GiveAwayOfTheDay: Wondershare Time Freeze 2.0. Dacă o fac acum, când practic mai sunt totuşi câteva ore la dispoziţie (până mâine dimineaţă la ora 10), e pentru că programul pare interesant. Nu, nu am avut timp să îl testez, dar Radu de la FaraVirusi.com scrie “Am testat programul şi funcţionează perfect.” Citiţi aici ampla lui analiză, făcută acum două luni. În plus, cred – netestat! – că oferta e utilizabilă şi în afara celor 24 de ore tradiţionale de la GAOTD. Vedeţi aici. Poate mă înşel. Oricum, să mai spun că există şi o versiune gratuită (1.0). Şi acum citez prezentarea ofertei:

imagine

Wondershare Time Freeze 2.0 este un program sistem virtual uşor de folosit şi eficient. Crează un mediu virtual pentru partiţiile sistemului dvs., pe care le folosiţi să navigaţi pe internet, pentru rularea aplicaţiilor şi pentru testarea jocurilor instalate. Toate schimbările (istoria sistemului, noile programe instalate, fişiere virusate) intervin in sistemul virtual şi vor dispărea după restartare. Astfel, sistemul dvs. real de operare  este protejat şi datele dvs. personale sunt în siguranţă şi nu pot fi văzute de alţii. Versiunea 1.0 a fost un succes cu eficienţa şi uşurinţa sa în utilizare, Time Freeze 2.0 vine însă cu suport pentru sisteme de operare pe 64 de biţi, protecţie MBR extinsă, are înglobat modul Physical Memory Buffer care măreşte performanţa sistemului virtual cu 60%.  În doar 2 click-uri puteţi activa protecţia sistemului virtual. Iar atunci când vă întoarceţi la sistemul real, aveţi posibilitatea să salvaţi sau să ştergeţi modificările făcute în sistemul virtual. Folosiţi acest program împreună cu un program antivirus pentru a vă proteja computerul!

Trăsături cheie:

 • Aplicaţii test şi instalări jocuri uşor de folosit, eliminaţi istoria sistemului şi vă protejaţi astfel intimitatea.
 • Puteţi schimba uşor între sistemul virtual şi cel fizic. Nu este nevoie să restartaţi computerul pentru a trece în sistemul virtual.
 • Sistemul virtual funcţionează ca un sistem geamăn al celui fizic şi astfel securizează sistemul real.
 • Protecţia sporită MBR garantează pornirea normală a computerului.
 • Modul Physical Memory Buffer creşte performanţa sistemului virtual cu 60%.
 • Protecţia directoarelor îi împiedică pe alţii să vadă sau să modifice fişierele dvs.

Important:

Pentru activarea acestui program, mergeţi în pagina producătorului (versiunea completă, gratuit) pentru a face rost de Keycode.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

 • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
 • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
 • nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
 • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
 • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
 • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
 • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
 • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
 • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *