Doar azi gratuit: Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced


Iată că astăzi avem iarăşi o ofertă interesantă dinspre GiveAwayOfTheDay (sau porţia zilnică de chilipiruri): Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced (34MB). Eu unul pentru inscripţionări mă mulţumesc cu micuţul ImgBurn (cum), dar acest program – vezi aici pagina lui oficială – face mult mai mult. O să puteţi citi în descrierea ofertei, pe care am copiat-o mai jos. Eu am să mai spun doar că pentru a beneficia de ofertă se pare că e nevoie de indicarea adresei de email (pentru activare) şi că există şi o versiune gratuită, mai veche evident: Ashampoo Burning Studio 6 Free. Şi acum oferta/reclama:

imagine

Utilizatorii Ashampoo Burning Studio sunt foarte loiali şi pe bună dreptate – viteza acestui program, simplicitatea şi eficacitatea sunt pur şi simplu imbatabile. De-alungul timpului programatorii au transformat acest program într-o suită completă care poate administra toate datele dvs., dispune de unelte pentru scriere video şi audio, fără să fie greu de folosit. În versiunea 10 s-au adăugat o mulţime de opţiuni şi module, dar programul este încă extrem de intuitiv în utilizare – totul este exprimat pe măsură ce-l utilizaţi. Această versiune premium se axează pe capacităţile şi mai bune de authoring în crearea de disuri video şi audio utilizând cele mai noi formate. Oferă suport complet pentru video HD şi HD full (720p and 1080p) pentru discuri Blu-ray, iar toate codările sunt făcute de Ashampoo Burning Studio 10. Toate instrumentele de authoring au fost revizuite, iar calitatea codării video este mai bună decât era înainte. Acum folosiţi aceelaşi nou editor integrat pentru crearea DVD-urilor şi a fişierelor video Blu-Ray cu meniu. Programul porneşte mai rapid şi este mult mai uşor de folosit. Deasemenea, dispune de un nou modul Autoplay Editor cu care puteţi crea discuri de date care să pornească automat cu meniuri atractive – de exemplu, pentru colecţiile de programe. Dispune deasemenea şi de un nou Audio Player cu care puteţi asculta fişierele audio şi CD-urile fără să închideţi programul.

imagine

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

  • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
  • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
  • nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
  • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
  • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
  • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
  • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
  • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
  • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *