ClipConverter.cc: de pe situri media, la tine pe calculator


Situl ClipConverter.cc – ce se prezintă a fi încă în etapa de teste – se înscrie în lungul şir de situri ce ne oferă posibilitatea de a descărca clipuri de pe YouTube… şi nu numai. Probabil în timp lista siturilor va creşte, ca să acopere cât mai multe gusturi. Cât priveşte utilizarea lui, e foarte intuitivă. Daţi adresa (URL-ul) paginii unde se află respectivul clip şi un click pe Continue. După câteva secunde webaplicaţia vă va spune ce variante de descărcare există: la YouTube, se vede şi mai jos, merge şi cu HQ şi cu HD. Alegeţi formatorul dorit (probabil calitatea maximă) şi mergeţi mai departe, alegând formatul.

imagine

În funcţie de format ceea ce vedeţi mai sus va diferi. Pentru AVI probabil sunt cele mai multe opţiuni, dar convertirea nu e satisfăcătoare după mine, chiar cu slider-ele trase la maxim în dreapta. Cel mai bine e să lăsaţi pe MP4 (dar depinde de la caz la caz). Click pe Start şi veţi vedea ceva ca mai jos. De regulă 2-3 minute sunt suficiente pentru convertire – desigur, nu şi pentru documentare de pe Google Video sau alte materiale lungi – după care veţi vedea linkul Download. Atât.

imagine

Cum nu se poate mai simplu. Să vedem cum va evolua webaplicaţia şi mai ales dacă se va îngropa în reclame sau nu.

PS: Dacă nu aţi observat subliniez eu – puteţi descărca un clip de pe YouTube ca MP3, dacă e vorba de exemplu de o melodie pe care doriţi să o ascultaţi şi reascultaţi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *