Împreună cu albinuţele, în căutarea culorilor pierdute


În jocul BumbleBee Jewel – The Search for the Lost Colors, împreună cu albinuţele, copiii vor reda lumii magice a acestora culorile furate de un vrăjitor rău. Personajele simpatice, grafica de poveste şi muzica plăcută îi vor atrage pe copiii în acest joc de tip match 3, în care trebuie să dea click pe o piesă şi apoi să formeze un lanţ cât mai lung, trecând cu mouse-ul peste piesele de acelaşi fel – cu imagini tematice cum ar fi flori, frunze, picuri de ploaie, fructe de pădure, ciupercuţe…

imagine imagine

După fiecare nivel dintre cele cinci care se desfăşoară în locuri precum Bug forest, Mushroom ground sau Icy heights, peisajul din acea locaţie se mai colorează puţin, iar după toate cele cinci nivele copiii vor avea de făcut şi un puzzle. La fiecare nivel trebuie eliminate toate piesele cu muşchi verde pe fundal, şi de asemenea, de la un moment dat, trebuie eliberate şi buburuzele captive – ajutându-le să ajungă la capătul de jos al coloanei pe care sunt. După câteva nivele jocul devine contra-cronometru, în sensul că timpul se scurge dacă stai şi nu faci nimic… adică dacă copiii stau prea mult să se gândească. Atunci când fac o formaţie de minim 3, bara care arată timpul rămas se mai umple puţin. Aşa că pentru a nu pierde nivelul, vor trebui să facă formaţii şi dacă nu îi ajută la eliminarea pieselor cu muşchi, în speranţa că vor apărea apoi combinaţii mai bune.

imagine imagine imagine

Ajutoarele pe care le primesc constau în piese speciale cum ar fi bombele care apar dacă fac o formaţie de minim cinci fructe de pădure, sau în abilităţile pe care le au diferite albinuţe ce dorm pe frunze, dar care pot fi trezite. De exemplu, albinuţa verde poate fi trezită dacă vor aduna suficiente frunze, şi va elimina o piesă la alegere, chiar dacă aceasta e un obstacol, iar cea galbenă are nevoie de flori galbene, şi va umple întreaga tablă cu elemente noi. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *