TopSecret: jocurile BigFishGames la 5usd


Îmi pare rău că nu am prins această ofertă mai rapid. Pentru cei care îndrăgesc jocurile BigFishGames – genul casual games este cel mai prezentat aici pe CNet.ro – timp de câteva ore mai există o ofertă foarte tentantă: orice joc (mai puţin aşa numitele ediţii pentru colectori) e la 4.99 usd. Dacă nu sunteţi membru al Clubului, orice joc vă costă 9.99 usd, deci reducerea e de 50%. Practic am vorbi în bani româneşti de vreo 16 lei, ceea ce nu e mult, dacă vorbim evident de ceva jocuri ce v-au plăcut mult. Vedeţi tagul jocuri comerciale.

imagine

Pentru a beneficia de reducere (repet, au mai rămas doar câteva ore – dar astfel de oferte mai vin) trebuie să puneţi la cupon TOPSECRET. Atât. Vedeţi în captura de mai sus. Apoi la plată, pe lângă folosirea de carduri gen VISA, se poate folosi şi PayPal. Şi ştiu că mulţi români folosesc PayPal, deci dacă aveţi acolo 5usd îi puteţi transforma într-un joc bun. Ce îmi place la BigFishGames e că – având un cont la ei, gratuit – ţi se păstrează tot ce ai cumpărat sau prins gratuit la promoţii, şi poţi redescărca oricând. Eu am deja un stoc de jocuri acolo şi nu mă preocup să le ţin undeva arhivate. Dacă chiar vreau să mă reîntorc la vreunul din jocuri merg în contul BigFishGames şi îl redescarc.

PS: Pentru cei care sunt foarte pasionaţi de astfel de jocuri e recomandabil abonamentul de Club. Ai acces la jocuri la 7usd nu 10usd, azi la jocul făcut public mâine, plus oferte frecvente de jocuri la 3usd.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *