Advanced Renamer


Poate că unora nu li se întâmplă foarte des, dar sunt totuşi situaţii în care ai nevoie să redenumeşti un set de fişiere. Iar Advanced Renamer e numai bun de păstrat pentru că are şi o versiune portabilă. Şi pe cât e de mic pe atât e de puternic. Funcţionează atât pentru redenumirea fişierelor cât şi a folderelor, şi evident permite previzualizarea, adică vezi ce rezultate vei obţine înainte să aplici redenumirea. Cel mai adesea veţi dori să adăugaţi sau să ştergeţi ceva din titlul fişierelor (de exemplu prefixarea cu anumite litere sau eliminarea unor caractere): de la Add method vom folosi Add sau Remove sau Replace după caz. Foarte simplu.

imagine

Iată opţiunile pentru aceste trei tipuri de operaţii.

imagine

Tot un caz foarte comun e schimbarea tipului literelor. Dar, şi aici cei foarte pretenţioşi se vor bucura, există şi un mod avansat de schimbare totală a numelui fişierelor. Sunt câteva constructori speciali care îţi permit să jonglezi în variate moduri.

imagine

În testele, dar şi utilizările reale, făcute în ultimele săptămâni, Advanced Renamer s-a descurcat de fiecare dată foarte bine. Nu am scris mai sus nimic, dar programul merge foarte bine şi pentru redenumirea de MP3-uri, folosind din tagurile pieselor audio. Vă invit să citiţi în User Guide mai multe, partea foarte avansată fiind la Tags.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Zorro spune:

    Există un program asemănător creat de un român. Se numește Renamer (http://vladulescu.softnews.ro/software.php)

  2. Cosmin spune:

    Si eu merg tot pe programul facut de Bogdan 🙂

  3. Geo_777 spune:

    Incercati si Bulk rename utility. Are o interfata putin mai complicata dar dupa ce te obisnuiesti cu ea descoperi un program excelent.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *