Windows 7 Taskbar Items Pinner


Un nume lung – Windows 7 Taskbar Items Pinner – pentru o aplicaţie ce pare la prima vedere inutilă: Windows 7 permite cu uşurinţă să “înfigi” aplicaţii în bara de aplicaţii… dar doar… aplicaţii! În schimb cu acest progrămel, pornit la drum la 17 septembrie a.c., poţi înfinge orice: fie el document, pagină web sau folder. După cum vedeţi din captura de mai jos, programul oferă din start o serie de directoare considerate mai importante, dar în partea de jos aveţi posibilitatea să adăugaţi ce doriţi, indicând calea (Path) şi iconiţa (Icon). Orice folosiţi frecvent poate fi acum doar la un click distanţă de Dvs.

imagine

(În plus sunt sigur că ştiţi că Win+1 deschide prima aplicaţie fixată, Win+2 deschide a doua aplicaţie ş.a.m.d.) Probabil vă miră că trebuie indicată iconiţa. Există acum o versiune în beta ce recunoaşte automat iconiţele, dar mai e de lucru la ea. Apoi ar mai fi o informaţie importantă: merge doar sub Windows 7 în engleză. Dacă cumva folosiţi Windows 7 în română fiţi bun şi mergeţi pe pagina aplicaţiei şi spuneţi-i autorului cum apare în traducere “Pin to Taskbar” şi “Unpin from Taskbar”. Nu, nu trebuie o traducere personală ci exact cum scrie în traducerea Windows-ului: atunci autorul va putea face versiunea următoare compatibilă şi cu Windows 7 în română.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. DrCriss spune:

    Interesant programul. Am lăsat un comentariu cu traducerea în română. Sper să fie gata cât mai curând varianta care suportă și Windows 7 în română 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *