Doar azi gratuit: Vectorian Giotto


OFERTĂ RELUATĂ ŞI CORECTATĂ DE GAOTD! Vectorian Giotto este un program de aminaţie flash uşor de folosit, dar puternic. Vine cu peste 50 de efecte încorporate care pot fi aplicate atât textului cât şi formelor fără cunoştinţe de codare. Dispune de peste 100 de efecte predefinite care afişează diferitele moduri în care efectele pot fi ajustate. Cu Giotto, utilizatorii se pot relaxa şi se pot concentra pe crearea unor concepte creative, pe integrarea unor grafice minunate şi a muzicii pentru a crea astfel capodopere. Giotto conţine peste 50 de şabloane flash. Interfaţa sa prietenoasă permite designerilor să înceapă rapid crearea bannerelor flash, a introducerilor, a antetelor, sau a oricărei alte activităţi desfăşurată în Flash.

imagine

Am citat prezentarea ofertei de astăzi de a GiveAwayOfTheDay. Oferta o găsiţi aici (aproape 9MB), scutindu-vă de 50usd. Răsfoind situl aplicaţiei am citit cum se defineşte: “o alternativă mai simplă, mai uşor de folosit şi mai ieftină la Adobe Flash”. Sunt sigur că unii vor zâmbi ironic citind aceasta, dar pe de altă parte e clar că Vectorian Giotto e pentru începători. Din mouse, fără a scrie cod, poţi realiza în special bannere dar la modul general tot felul de animaţii flash. Vă invit să vedeţi secţiunea Features şi Effects pentru alte detalii.

imagine

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

 • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
 • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
 • nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
 • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
 • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
 • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
 • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
 • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
 • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Alin spune:

  Din pacate oferta este amanata cu cateva zile.

 2. radu.capan spune:

  Să sperăm că astăzi e mai cu noroc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *