BatLyrics: alt sit cu versuri


Despre situri cu versuri am mai vorbit: aici despre eLyrics şi MetroLyrics. Acum vă propun BatLyrics, un sit care, conform MakeUseOf, ar avea peste 850.000 de versuri de la peste 45.000 de artişti. Cantitatea e, zic eu, impresionantă, iar ca să ajungi la melodia dorită e destul de uşor pentru că avem sus de tot un motor de căutare: acesta poate merge pe cuvinte din versuri (poate îţi aminteşti doar câteva cuvinte din refren), dar şi după titlul piesei, numele artistului sau al albumului. Unde mai pui că ni se oferă şi auto-completare, deci căutarea e chiar un proces uşor.

imagine

Putem căuta şi folosind filele cu Artists şi Genres. Mai jos vedeţi pagina unui artist: avem albumele, iar un click pe un album ne va oferi lista pieselor, cel mai adesea – de fapt de la artist la artist – cu toate versurile pentru respectivele piese.

imagine

Când aţi ajuns în sfârşit la versuri nu doar că le puteţi… citi, ci şi insera în situl Dvs, uneori şi cu clipul lângă. Mai jos vedeţi o demonstraţie (se pot porni în paralel şi sincroniza… manual), cu care de fapt închei această semnalare. Nu prea ştiu ce caută liliacul în acest sit, dar am să încerc să reţin BatLyrics: e bogat în versuri.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *