Descărcare de muzică de pe Grooveshark


Despre Grooveshark am scris ultima oară aici, acum un an. Este un sit care încă rezistă, cu un conţinut impresionant de muzică. Iată că există un program de descărcat muzică de pe acest sit. Cu siguranţă instrumentul, Grooveshark downloader, nu e nici legal şi nici asociat oficial cu Grooveshark. Autorul spune chiar, ca să se spele pe mâini, că nu ai voie să depozitezi fişierele MP3 pe care le descarci cu acest program 🙂 pentru că “it is more or less a prove of concept”. Bun. Deci vă prezint un program cu care – nu cumva – să descărcaţi muzică de pe Grooveshark.

imagine

Dacă vă aminteşte de Mulve şi succesorul lui… ei bine, cam aşa ceva este. Scrii un titlu de piesă sau nume de artist, apeşi pe Search, vezi ce rezultate te interesează şi (sub nici un chip nu) descarci. Din setări poţi alege directorul unde să fie descărcate piesele MP3 (pe care nu le descarci). Ce e nou la acest program faţă de Mulve e prezenţa butonului Popular Songs, care vă oferă – evident – lista pieselor populare de pe Grooveshark. Altceva? Nu mai e de spus. Programul nu necesită instalare şi – pentru moment – merge.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    O aplicaţie interesantă şi utilă pentru fanii Grooveshark poate fi Grooveshark Windows Application. Aceasta permite utilizarea serviciului ca şi cum aţi utiliza un player media pe calculatorul dvs. Descărcată poate fi de aici: http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/29733-grooveshark-windows-application/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *