Youda Survivor – un alt fel de Farm Frenzy


Vă place seria Farm Frenzy, dar v-aţi săturat poate de cât de asemănătoare sunt între ele versiunile noi care apar? Atunci Youda Survivor va fi pe placul dumneavoastră: cu o grafică şi cu elemente sonore la fel de plăcute, are aceeaşi idee de management al timpului, cu un fel de fermă undeva, pe o insulă tropicală, dar cu multe elemente inedite faţă de Farm Frenzy. Povestea jocului ne relatează legenda care spune că într-o zi, un străin va veni să salveze insula şi pe locuitorii ei, şi profeţia s-ar părea că se împlineşte atunci când personajul nostru naufragiază pe insulă.

imagine imagine

Pentru a dovedi că el este salvatorul aşteptat, trebuie să se pună pe muncă. În locurile în care găseşte smocuri de iarbă, semn că acolo se găseşte apă, trebuie să sape, şi ochiurile de apă formate vor atrage pescăruşi. Începând simplu de la a culege ouăle acestora, ajunge apoi să fie atent la numeroase aspecte ale jocului pentru a putea termina un nivel, eventual într-un timp cât mai bun, pentru o recompensă mai mare la final. Trebuie astfel să fie atent să nu scadă apa din bălţi, şi pentru aceasta învaţă să invoce ploaia; să construiască diferite maşinării care fierb ouăle, altele care le transformă în pudră, altele care vor tăia nucile de cocos ce le adună de la un moment dat. Produsele le strânge într-o colibă care de la un moment dat devine prea mică, şi trebuie să le dea femeii care îi face poţiuni fie pentru a-şi reface energia, fie pentru a se hidrata. Căci aici nu trebuie să vândă produsele, ci să aibă grijă să nu rămână fără energie sau să se deshidrateze – ceea ce se poate întâmpla mai repede în zilele mai însorite.

imagine imagine imagine

Mai trebuie să fie atent la crabii care vin din când în când şi fură lucruri – cu dublu-click pe ei îi transformă în poţiuni ce îl mai ajută puţin – şi la piraţii cu care trebuie să se lupte – ceea ce îi consumă multă energie. Obiectivele diferite ale fiecărui nivel, vremea schimbătoare de pe insulă, diferitele însemne tribale pe care le câştigă treptat supravieţuitorul nostru şi care îl ajută în misiunea lui contribuie la a face jocul tot mai variat şi mai incitant nivel după nivel. Succes!

O versiune flash, evident nu completă, găsiţi aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *