Neat Bookmarks pentru Chrome


Folosesc versiunea developer de la Chrome, aşa că sunt la 8.0.552.5. Nu ştiu dacă aceasta este cauza pentru care semnele de carte nu mai îmi apar corect dacă merg din meniu navigatorului şi aleg Manager de marcaje. Probabil ceva informaţii s-au aiurit. Nu e pentru mine mare problemă pentru că le pot accesa din bara de marcaje, unde le am frumos grupate. Şi totuşi, cum sunt multe, foarte multe, îmi prinde bine facilitatea de căutare. Am decis să încerc Neat Bookmarks (via gHacks) şi m-am bucurat să văd că merge perfect.

imagine

Aşa după cum vedeţi, extensia pentru Chrome adaugă un buton care la un click deschide “arborele” cu semne de carte (poţi deschide şi să te plimbi în adâncime prin foldere); de asemenea are şi o boxă de căutare ce permite să ajungi mai rapid la un anumit semn de carte – facilitatea e foarte utilă când ai pus semne de carte la nişte articole şi îţi aminteşti un cuvânt semnificativ din titlu. Există şi câteva opţiuni, după cum arată captura de mai jos. Există şi un link spre opţiuni mai avansate (scris cu gri), dar mai puţin semnificative (gen: iconiţa extensiei). Apropo de iconiţă sesizaţi mai jos încă una la extensii.

imagine

Este vorba de iconiţa pentru Yet Another Google Bookmarks Extension, o altă extensie pentru semnele de carte. Pare foarte frumoasă, dar mie nu îmi merge (repet, cred că instalarea mea are ceva hibă). Pare similară, cu unele lucruri în plus, precum butonul pentru “pune semn de carte pagina din tabul activ”.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. gxg spune:

    Canary Build a ajuns deja la 558 si nu pare sa aiba probleme cu semnele de carte.

  2. radu.capan spune:

    E clar ca s-a ametit ceva la mine la Chrome. Arata pagina goala (chrome://bookmarks) desi marcajele exista.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *