WP Industry (şi alte zeci de teme)


Era să treacă luna fără să observ că ThemeForest.net are ca fişierul gratuit al lunii tema WP Industry. O puteţi vedea în acţiune aici. Zice că ar avea opt teme, dar am impresia că e vorba de fapt de opt fundaluri diverse. În fine. Se mai laudă cu un panou de administrare a temei cu 70 de opţiuni. Include şi un slider. Câteva materiale video ce prezintă facilităţile temei le găsiţi aici. Ideea e că acum fiind gratuită nu văd de ce nu aţi pune mâna pe ea. Tema vine şi cu fişierele PSD pentru unele elemente de design, ceea ce dă o mai mare libertate de modificare (cel care ştiu cum să facă aşa ceva).

imagine

Şi pentru că tot am pomenit o temă WordPress (comercială, dar oferită gratuit încă timp de câteva zile), să vedem mai multe pentru cei interesaţi (teme gratuite, cel mai adesea, sau chestii legate de teme):

Cam atât… Acum mi-am dat seama de cât timp nu am mai pus din semnele mele de carte cu teme WordPress…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Teme WP free şi interesante sunt oferite şi aici: http://www.getacustomdesign.com/freebies/

  2. Games spune:

    Ii chiar bun site`ul ; au teme faine pentru WordPress.

  3. jürgen.toth spune:

    O temă pentru WordPress foarte interesantă şi utilă mai ales instituţiilor de învăţământ care folosesc WP pentru site-ul lor web este oferită de Univeritatea din Alabama: http://webguide.ua.edu/wordpress.html


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *