Wondershare taie din preţuri de Halloween


Iată că astăzi revin la brandul Wondershare. În spate este o firmă chinezească ce a progresat frumos în ultimii ani, de la produse mai stângace la programe ce devin tot mai solide şi utile. De reţinut 1) plaja mare de aplicaţii ce le acoperă; şi 2) faptul că, oricât cresc în complexitate, rămân simple de utilizat pentru publicul larg. Şi în timp ce au unele produse gratuite (tocmai am vorbit despre DVD Slideshow Builder Free), majoritatea sunt comerciale, mai accesibile şi nu prea (mie de exemplu îmi place mult QuizCreator).

imagine

Ei bine, începând de astăzi Wondershare are o promoţie – ce implică Facebook – cel puţin interesantă. În fiecare zi, timp de 12 ore (la noi cade cam seara şi noaptea) vor oferi, până pe 31 octombrie, câte două programe la un preţ mult, mult, mult mai mic. Nu ştiu cum înţelegeţi Dvs textul din captura de mai sus, dar se poate ca în ultima zi oferta să fie chiar la 0 dolari. Oricum, azi pun la bătaie softuri la doar 7,9 dolari. Google zice că asta e 24 de lei. Nu e mult, nu?

imagine

Oferta de astăzi include Photo Collage Studio, care în mod normal costă 30usd, acum fiind doar 8usd – deci 26% din preţul iniţial sau o reducere de 74%! Al doilea program oferit este Video Converter Platinum, redus de la 36usd tot la 8usd. Nu vă interesează nici unul din aceste două programe? Mai vine 26, 27, 28, 29, 30 apoi 31 octombrie, fiecare zi cu alte două programe. Wondershare s-ar putea să ofere ceva pe gustul (nevoile) Dvs. În dreapta la pagina campaniei veţi găsi o adresă de email ca să fiţi anunţaţi prin email, sau puteţi să revizitaţi seară de seară pagina. Când aţi găsit ceva ce vă pace, fiind conectat la Facebook, trebuie să daţi – deja clasicul – “îmi place” şi veţi avea dreptul la reducerea extraordinară. Voi actualiza şi eu această pagină. Iar în sidebar veţi găsi un link direct pe perioada promoţiei.

Oferta disponibilă de la ora 20 din 26 octombrie, până la ora 8 din 27 octombrie: Flash Gallery Factory Standard (de la 50usd la 7usd) şi pachetul iPad Video Converter + DVD to iPad Converter (de la 60usd la 7usd).

imagine

Oferta disponibilă de la ora 20 din 27 octombrie, până la ora 8 din 28 octombrie: PDF to PowerPoint Converter for Win (de la 30usd la 6usd) şi AllMyTube for Mac (tot de la 30usd a 6usd).

imagine

Oferta disponibilă în 28 octombrie: Photo Recovery (de la 30usd la 5usd) şi PPT2Flash Standard (de la 60usd la 5usd).

imagine

Oferta disponibilă de la ora 8 din 29 octombrie, până la ora 8 din 30 octombrie: DVD Creator (de la 25usd la 4usd) şi DVD Ripper Platinum (de la 40usd la 4usd).

Oferta disponibilă de la ora 8 din 30 octombrie, până la ora 8 din 31 octombrie: DVD Copy (de la 36usd la 3usd) şi PPT2Video Pro (de la 50usd la 3usd).

imagine

Oferta disponibilă de la ora 8 din 31 octombrie, până la ora 8 din 1 noiembrie: Video Converter Ultimate (pentru Windows, de la 66usd a 0usd), DVD to MP4 Converter (pentru Mac, de la 35usd la 0usd) şi Video to MP4 Converter (pentru Mac, de la 29usd la 0usd).

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *