Feedburner scos de la naftalină


“Că mii de ani i-au trebuit”… până aici citarea din Eminescu merge, şi mai departe “ca Google să se ocupe de FeedBurner”. Nu, asta nu mai e de a Eminescu. Mă mai miram similar cu Picasa în 2008. Da, Google şi-a amintit că a achiziţionat Feedburner şi în sfârşit mişcă ceva. O nouă versiune de interfaţă ne oferă un centru de mesaje (cam ca la Webmaster Tools – excelentă idee!) şi topuri pentru articole şi feed-uri. Găsiţi noua interfaţă fie mergând aici, fie căutând sus un link ce spune "Try out the NEW (beta) version!"

imagine

S-ar putea ca în dreptul feed-urilor Dvs să vedeţi Click to enable – e nevoie de activarea statisticilor pentru a vedea ceva ca mai jos. În captura următoare e arătată o situaţie statistică pentru CNet.ro, de unde văd vizualizări şi clickuri, articole populare (de exemplu Adio HDD? Adio unitate CD/DVD? a generat 70 de clickuri şi peste 400 de afişări. Meniul din stânga, după Overview, oferă Top items, Top countries, Top referrers şi Subscribers. Mai vine Configure analytics.

imagine

Închei cu o ultimă captură, despre tipurile de abonaţi.

imagine

E un semn bun şi sper Feedburner să continue să progreseze. Să ne amintim că totuşi în ultimele luni au mai fost mici noutăţi. Schimbarea actuală de interfaţă e promiţătoare, dar aştept integrarea vechilor facilităţi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *