Grooveshark ca aplicaţie


Dacă acum câteva săptămâni vorbeam despre un program ce permite descărcarea (evident nu tocmai legală) de pe excepţionalul sit de muzică Grooveshark, iată acum un program… de fapt două… ce permite să foloseşti situl ca pe o aplicaţie. Aproape. De fapt ca să lămurim, Grooveshark oferă oficial aşa ceva, dar doar pentru cei cu conturi plătite. Ei bine, cineva s-a gândit că ar putea încorpora situl într-o fereastră şi uite aproximativ-programul. Cum Firefox, Chrome, chiar şi IE9 permit transformarea unor situri în aplicaţii, poate să nu pară mult, dar e totuşi ceva mai mult.

imagine

Vedeţi deci aici programul Grooveshark. Mic, portabil, fără reclame (cum e în versiunea online). E nevoie de .NET Framework 4 ca să meargă! Autorul declara chiar astăzi că a abandonat programul, deci nu vor fi versiuni ulterioare. Cel mai probabil. În acelaşi forum am găsit în a treia pagină o alternativă: gShark. După cum vedeţi în captura de mai jos, e mai compact. În schimb prima variantă includea butoanele forward şi back (ca în navigator). Tot mic, tot portabil. Alegeţi Dvs… cât mai aveţi de unde 😉 .

imagine

PS: Ambele aplicaţii nu cer cont pe Grooveshark pentru a le folosi, pentru a asculta muzică. Doar că cu un cont e mai bine (puteţi salva playlist-uri ş.a.)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Grooveshark poate fi accesat direct din browser cu ajutorul unor extensii, pentru Firefox Grooveshark Remote Control (https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/grooveshark-remote-control/) iar pentru Google Chrome sharkZapper (https://chrome.google.com/extensions/detail/dcaneijaapiiojfmgmdjeapgpapbjohb?hl=en).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *