Build-A-Lot… în lumea magiei


Nu, nu este vorba despre un nou joc din seria Build-A-Lot, pentru care producătorii să fi hotărât să mute acţiunea într-o lume magică – parcă nu prea s-ar încadra în serie. E vorba de "împrumutarea" ideii de joc în Abigail and the Kingdom of FairsBuild-A-Lot este singurul joc de acest gen pe care îl cunosc eu, dar Abigail and the Kingdom of Fairs este aşezat în rând cu jocuri precum Wonderburg sau Carnival Mania. Eroina noastră, Abigail, se trezeşte deodată transportată, prin intermediul unei cărţi, într-o lume paralelă aflată în ruine în lipsa magiei.

imagine imagine

Trebuie să contribuie la reconstrucţia acestei lumi, pentru a putea convinge magicienii regali să o ajute să se reîntoarcă mai apoi în lumea ei. Astfel, însoţită de un liliac vorbitor, care îi explică ce are de făcut, de-a lungul a 50 de nivele, în cinci locaţii diferite, tânăra va avea de refăcut, construit sau îmbunătăţit diferite puncte de atracţie, magazine şi structuri funcţionale. "Materia primă" în acest joc nu o constituie vreun material obişnuit de construcţii, ci poţiunea magică, pentru fiecare acţiune fiind necesară o anumită cantitate din ea. O putem obţine cumpărând-o cu banii pe care ni-i aduc "clădirile" pe care le deţinem, sau "convertind", cu un simplu click pe ei, monştrii care vin să ne strice ceea ce am lucrat. Pentru lucrările pe care le avem de făcut nu vom angaja constructori, ci… magicieni.

imagine imagine imagine

Punctele de atracţie ne aduc, pe lângă bani, şi "zâmbete", necesare şi ele, pentru construirea structurilor funcţionale. Fiecare nivel are o listă de obiective: atâtea elemente de construit, atâţia bani de adunat, atâţia monştri de convertit. Putem alege de pe hartă oricare dintre nivele pentru a-l relua. Totodată, vom mai putea alege de aici, atunci când se vor debloca, modurile de joc Banker şi Defender. În primul mod vom avea ca scop principal de adunat anumite sume de bani, iar în cel de-al doilea ne vom confrunta cu mai mulţi monştri. Fanilor acestui tip de jocuri, nu pot decât le spun: Succes! Iar celor care nu au încercat încă acest gen, le spun că merită efortul. Succes şi lor!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *