De relaxare: $ticks


V-aţi săturat de jocurile ce se bazează pe simularea legilor fizicii? Eu nu 😉 . De aceea am sărit imediat să văd despre ce joc Sticks au scris cei de la DownloadSquad… şi m-a prins. Merită să urmăriţi introducerea, care ajută la stimularea simpatiei noastre faţă de Bob. Nu-i merg prea bine lucrurile la serviciu aşa că face un ban jucând în nivelurile acestui joc. Iar sarcina noastră este să ducem monede, cât mai multe monede, spre el. Atenţie: la multe nivele le poţi duce pe toate, dar la unele merg… ei bine, nu toate. Veţi vedea.

imagine imagine

Cum se joacă? Evident totul vi se va explica în primele dintre cele 30 de niveluri. Totuşi pe scurt: trageţi cu mouse-ul beţe de lemn, având o cantitate limitată de lemn. Aceste beţe trebuie să ajute monedele să ajungă la Bob, cel mai adesea prin alunecare, dar uneori prin împingere, sau duse cu “liftul” cum vedeţi mai sus. Să nu credeţi că este un joc foarte uşor. Sau poate nu mă duce pe mine mintea prea bine la ora aceasta? Mi s-a părut provocator şi era de mai multe ori să mă dau bătut până să îmi vină ideea salvatoare. Şi apropo de ideea salvatoare: toate rezolvările sunt cuprinse în clipul de mai jos. Nu îi daţi drumul decât când chiar nu găsiţi ce e de făcut.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Houstain spune:

    Foarte bine făcut.Este foarte greu, dar totuşi, trebuie să te gândeşti bine pentru a termina un nivel.La unele nivele nici nu mă aşteptam să se poată termina ca în clipul cu soluţia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *