Din nou iconiţe pentru webmasteri (VI)


Vă amintiţi că pe la jumătatea anului trecut am scris despre CodeCanyon şi de fapt despre reţeaua de situri ce vinde… tot felul, după profil. Dar lunar un produs per sit e gratuit. Astfel, în luna februarie GraphicRiver oferă un set de 150 de iconiţe sub titlul Business&App Set. Da, trebuie să aveţi un cont deschis, sau să vă deschideţi acum unul (e gratis). Avantajul e că cu acelaşi cont puteţi vedea şi ce oferă siturile surate, precum cel cu coduri, cel cu designuri, cel cu audio ş.a.m.d. Eu mi-am descărcat setul pentru că la 150 de iconiţe e destul de impresionant (chiar dacă unele sunt de fapt variaţii).

imagine

Şi dacă tot am pomenit de iconiţe să vedem ce semne de carte mi-am mai pus la acest capitol. De la ultimul articol similar (ultima zi din 2010) s-au strâns câteva:

La final recomand IcoTrip, un proiect interesant ce publică în fiecare zi o iconiţă nouă… dar nu genul la care v-aţi aştepta. Şi tocmai de aceea nu pun o captură pentru că sunt şi iconiţe mai… nepotrivite. Oricum, e o resursă interesantă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *