True System Security Tweaker


True System Security Tweaker – genul de nume care nu îmi place (true… advanced… final… care de care mai pompos). Cât de true veţi aprecia Dvs, pentru că eu nu pot decât să mă limitez la a face trimitere spre el. Am aflat via gHacks, deci o sursă de încredere, dar cu cele 470 de tweak-uri ce le oferă vă daţi seama că mi-ar fi imposibil să îl verific. Nu are sistem de undo (decât unul total, peste tot ce ai modificat), nici nu creează puncte de restaurare înainte să facă modificări, deci aş spune că dacă nu ştiţi ce faceţi, mai bine nu faceţi 😉 .

imagine

Iar acum trecând pe un ton mai optimist, programul impresionează prin dimensiunea (mică) şi instalarea (care nu există – e portabil). Toate opţiunile sunt grupate în partea stângă, iar în dreapta apar efectiv, cu câte o căsuţă de bifare. Uneori aceasta aduce – aşa cum vedeţi mai sus – şi opţiuni suplimentare. Între sutele de tweak-uri se poate să găsiţi multe care vă interesează, dar cum multe, foarte multe, sunt dezactivări ale unor funcţionalităţi din Windows aş spune că e mai bun pentru administratorii de sistem (sau pentru părinţi), pentru a dezactiva lucruri ce ar putea fi periculoase mai ales pe mâna unor spirite atehnice dar cu pretenţii.

Dacă programul vă place şi vă este util, atunci puteţi să protejaţi accesul cu o parolă: doar Dvs veţi putea reactiva ceea ce aţi dezactivat. Surata comercială, evident mai puternică, se numeşte Windows Security Tweaker (şi eu care credeam că e False System Security Tweaker).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. suneblase spune:

    Mai sunt programe asemantoare, chiar si pe siteul de la microsoft se gaseste un asemenea program. Problema, din punctul meu de vedere este ca merge doar pe 32 de biti, este cumva un asemenea program care sa mearga si pe 64 biti?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *