Network Activity Indicator pentru Windows 7


Dacă aţi folosit Windows XP şi/sau Windows Vista atunci vă amintiţi că indicatorul de reţea, reprezentat prin două calculatoare, era animat, indicând accesul în ambele sensuri. Nu ştiu de ce Windows 7 a decis să scoată acest indicator. De fapt să îl înlocuiască cu unul static, că e reţea cu fir sau fără fir. Când aveam o descărcare în navigator şi se termina îmi dădeam seama că “beculeţele” nu mai pâlpâiau; când era probleme cu reţeaua stăteam cu ochii pe iconiţă să se anime… Ei bine, pentru nostalgici există un progrămel ce readuce facilitatea.

imagine

Network Activity Indicator for Windows 7 este întocmai ce spune numele. Vedeţi în captura de mai sus iconiţa readusă în Windows 7. Dacă folosiţi simultan mai multe reţele, din opţiuni puteţi alege care să fie urmărită – implicit le însumează pe toate. În caz că vă place mult, puteţi seta să se lanseze cu Windows-ul şi apoi să o “fixaţi” lângă ceasul sistem. Va fi companion fidel mai departe, dându-vă de ştire când sunt probleme, când încărcaţi sau descărcaţi, când credeţi că nu aveţi activitate pe net şi totuşi ea în mod suspect apare ş.a.

PS: Programul are interfeţe în mai multe limbi, dar română încă nu. Se poate traduce desigur. În plus să mai spun că are şi versiune cu instalare şi versiune portabilă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *