Colecţii foto (4)


Trei articole, toate apărute ieri, reciclează teme vechi, cu fotografii văzute şi nevăzute. Şi am să încep cu Hongkiat.com cu 50 More Breathtaking 3d Street Art (Paintings). Din “more” deduceţi că există şi o primă parte: e aici. Apoi o selecţie cam banală şi în acelaşi stil defectuos prezentată, căci TripwireMagazine nu pare să ştie altfel: 45 Excellent and Stunning Examples of Infrared Photography. În fine, de pe Noupe.com selecţia Showcase of Fabulous Foggy Photographs for Your Inspiration (puteau să taie fabulous).

imagine

Apropo de ceaţă, mi-am amintit de unele fotografii ale unui coleg ce mai scrie pe CNet.ro: Raimi. Să nu credeţi că le-a făcut prin “străinezia”. E un album de la Muntele Mic (Caraş Severin).

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Armencuta spune:

    Raimi e el, asa, cu adevarat artist! L-am vazut „in actiune” intr-un pelerinaj la Madona de la Scaius. Judecand dupa dotarea tehnica si pregatirea in domeniu, cred ca pentru Raimi fotografia e o pasiune pe care o ia cu adevarat in serios.

    In alta ordine de idei, nici nu realizam cat de frumoase sunt locurile in care traim! In „strainezia”, frumoase sunt lucrurile facute de mana omului (si bine pastrate, si intretinute, si etc). La noi, in schimb, bunul Dumnezeu n-a facut nici un pic de economie in a ne inconjura cu frumuseti naturale de-ti taie rasuflarea. Nu mai departe aceasta panorama uluitoare de pe M. Mic! Si stati sa prindeti o zi limpede de vara sau inceput de toamna: la poale se vede lacul din care bea Caransebesul apa, orasul propriu – zis, iar in zare se vede pana si Lugojul, care e la cateva zeci de kilometri, in pusta!

    Va multumesc, si D-voastra, si lui Raimi!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *