Fyels: the world simplest file sharing site


Aşa se descrie Fyels.com şi nu greşeşte mult. Dacă vreţi să reţineţi numele gândiţi-vă cum pronunţă “files”? Yep, seamănă în pronunţie cu “fyels”. Doar că, în ciuda “s”-ului, merge pentru un fişier, nu pe grupuri de fişiere (folosiţi Min.us pentru aşa ceva). Presupunând deci că aveţi un fişier (faceţi o arhivă dacă e vorba de mai multe) pe care doriţi să îl faceţi disponibili prietenilor dar fără a-l trimite prin email, trageţi-l cu mouse-ul peste zona albă – merge cu navigatoarele moderne.

imagine

Aşteptaţi până se publică. La fişiere mici evident că va lua puţin timp. Dar Fyels merge până la 25MB, deşi pe TorrentFreak, de unde am aflat de program, limita indicată e 2GB.

imagine

Când s-a terminat de încărcat fişierul veţi vedea linkul de distribuit. Observaţi că primiţi şi o parolă ce vă permite să ştergeţi ceea ce aţi încărcat: util dacă doriţi Dvs să faceţi să “expire” materialul publicat. Altfel se poate ca el să fie păstrat pentru totdeauna… Nu ştiu sigur pentru că sitului îi lipseşte o secţiune de întrebări şi răspunsuri sau de prezentare.

imagine

Atât. Foarte simplu de folosit.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Florian spune:

    Sunt extrem de multe site-uri de file sharing, dintre care cateva sunt asa de bune ca nici nu-ti mai trebuie altele. Asta scade din utilitatea celor mai mici (ca Fyels)…

  2. radu.capan spune:

    Pe sit spun ca cica poate fi facut sharing de… 9GB. E un atu unic cred eu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *