Firefox: fără bara de adrese şi alte culori la buton


Captura de mai jos cu Firefox în acţiune ar trebui să vă ridice două semne de întrebare: cum de nu se vede bara de adrese? şi cum de butonul portocaliu e acum vişiniu? Evidentă, răspunsul îl dau anumite extensii şi începem cu Prospector – LessChrome HD 2. Acesta câştigă câţiva pixeli din înălţimea ecranului ascunzând bara de adrese (aici vedeţi ceva similar pentru Chrome). Când puneţi mouse-ul peste tabul cu titlul paginii apare şi bara de adrese; la schimbarea taburilor la fel; sau la Alt-D.

imagine

Pentru schimbarea culorii butonului Firefox vom folosi extensia App Button Color. După instalare, cu un click pe butonul portocaliu vom avea acces la o paletă de 70 de culori. Un click şi se schimbă! Dacă cele 70 de culori nu vă sunt suficiente, am găsit un articol ce explică cum se poate pune chiar ce culoare vrei, umblând la userChrome.css. Citiţi How to Customize the Orange Button.

imagine

Legat de prima extensie există şi un clip de prezentare, dar destul de inutil, cred eu (pentru că acţiunea extensiei e destul de intuitivă).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (8 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Ronis spune:

    Eu folosesc HomeDash în combinaţie cu Pentadactyl. Astfel câştig toţi pixelii de care aş putea avea nevoie 🙂 .

  2. Firefox seamana din ce in ce mai mult cu Chrome si vad ca nu vin cu nimic in plus in ultima perioada.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *