jQuizzy: pentru chestionare online


V-am mai trimis acum câteva luni la aceste quizz-uri foarte frumos realizate cu jQuery. De fapt ele m-au inspirat la un sistem propriu de quizz-uri, mai complex, pe care îl voi folosi la un viitor sit. Am scris în acel context articolul 1 şi 2. Ei bine, iată o soluţie finalizată dar… comercială. Se numeşte jQuizzy şi la CodeCanyon face 12usd. Evident, căutând puţin pe net veţi găsi scriptul şi pus la “liber” de alţii, dar dacă chiar vă place şi îl veţi folosi serios undeva, veţi da probabil cei 12usd.

Eu am văzut prima oară respectivul sistem într-un articol de pe Nettuts: vi-l recomand şi ca demo, dar şi ca să vă măsuraţi forţele, dacă sunteţi începător în ale CSS-ului. Iată-l: Nettuts+ Quiz #1: Beginner CSS. Dar încerc să includ chestionarul şi mai jos, cu un iframe. Cei ce ne citesc prin RSS nu îl vor vedea, ceilalţi da. Linkul direct, dacă nu se schimbă, este acesta.

Citez la final cum se prezintă: jQuizzy is a powerful and elegant solution for creating interactive, slick looking quizzes. The main features are:

  • Slick interface
  • Interactive
  • Multiple quizzes on the same page
  • No need to mess around with HTML . Define questions through a simple JavaScript object
  • Completely customizable, skinnable and extensible

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *