Fetch.io: plăcere fără aşteptare


Ne place să ascultăm, să vedem materiale de pe net… dar de nu ar fi timpul de aşteptare pentru descărcare… Nu? Cam aşa s-au gândit, pentru noi, cei ce au realizat situl Fetch.io, care are o idee extrem de nouă (pentru mine cel puţin e “premieră”). Primeşti un 10GB în care să depozitezi ce vrei tu, prin “sugere” de pe torrente sau de pe situri specializate pe găzduire de fişiere (gen Rapidshare, Megaupload, Mediafire, Hotfile…). M-am gândit să îl testez şi am luat un link către un pachet de muzică de pe Filesonic. L-am pus şi am dat click pe Next.

imagine

Important: puteţi pune pachete de linkuri deodată, unul sub altul, deci fiecare pe câte un rând. Se va verifica dacă există cu adevărat respectivul conţinut. Dacă totul e OK va apare un semn de bifare cu verde. Aţi terminat de adăugat fişiere? Click pe Fetch!

imagine

Se va trece la descărcarea fişierului. Eram curios cât de rapid merge. Hmmm… 0%. Oare nimic?

imagine

Şi brusc a apărut că a descărcat tot. Am lăsat bifat să despacheteze şi să şteargă arhiva iniţială (dar aceste două opţiuni pot fi debifate).

imagine

Drept urmare albumul s-a descărcat şi pot să ascult piesele. Reţineţi: nu s-a descărcat local nimic! Merge şi pentru fişiere video (via DivX) dar şi audio (din păcate doar fişier cu fişier, sau nu am reuşit eu). Pentru “ascultare” ai 20GB la dispoziţie, ceea ce e multişor, dar nu mult. Foarte probabil în timp o să apară planuri comerciale, pentru mult mai mulţi GB.

imagine

Am testat şi cu video (nişte probleme cu redarea, dar poate fişierul pentru teste era problematic), însă mai jos pun pentru audio.

imagine

Important: poţi încărca şi manual fişiere. Şi există facilităţi de împărtăşire a fişierelor încărcate.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. Florian spune:

  Deci am inteles bine? Te lasa sa descarci ORICE torent pe hdd-urile lor, si mai apoi sa redai (streaming?) Imi suna putin ca notiunea de torrent streaming. Daca nu ma insel, (din astea mai mari) Mininova incerca asa ceva la un moment dat cu muzica. Dar se pierde notiunea de torent… In schimb, ar fi util cu fisierele de pe siteurile de sharing.

 2. Cosmin spune:

  Foarte bun pentru economisire de timp, multumesc pentru semnalare!

 3. kye spune:

  Mai au mult de lucru la el….
  Ideea e bestiala, dar sunt sigur ca dupa ce ii vor da drumul vor baga niste planuri comerciale de sta mitza-n coada….
  Va dati seama ce inseamna sute de mii de utilizatori care descarca miliarde de giga in acelasi timp?
  Unde? Pe ce?
  Da, va fi…dar va costa…

 4. Jimy spune:

  Inseamna ca nu ati descoperit inca http://www.wupload.com are o lista de 130 de site-ul de pe care puteti face remote upload.

 5. kye spune:

  Au bagat plan cu plata si astia…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *