FlipSnack: PDF-uri transformate în flipbooks


Via MakeUseOf am aflat de situl FlipSnack.com, care mi s-a părut interesant, chiar dacă are anumite limitări ce nu vor plăcea tuturor. Desigur, când e vorba de PDF-uri de pus online majoritatea ne gândim la Scribd, sau, dacă vrem să semene mai mult a răsfoire online, la Issuu. FlipSnack aduce maxim o variaţie de template-uri faţă de Issuu, dar cu cont plătit mai câştigă atuuri. Să mergem însă pe planul gratuit. Vă puteţi crea un cont sau identifica cu un cont existent pe Twitter, Facebook…

imagine

Apoi, aşa după cum vedeţi în captura cu prima pagină, tot ce mai trebuie este să adăugaţi un PDF (sau mai multe) şi să aşteptaţi convertirea lor. Vă invit să mergeţi aici să vedeţi câteva exemple, care evident arată foarte bine. Dar dacă încărcaţi Dvs? Ei bine, tot aşa ar trebui să fie, deşi într-un test făcut nu am fost mulţumit de zoom-ul posibil (textul era mai greu de citit). Poate am folosit un PDF mai slab – deşi nu prea văd legătura. Oricum, problemele încep din momentul în care doriţi să includeţi versiunea flash (flipping book) în situl Dvs. Aici sunt limitări serioase, de la watermark la numărul de pagini şi de afişări. Dacă în schimbi nu vă deranjează să trimiteţi cititorii pe situl FlipSnack, acolo pot citi fără probleme tot conţinutul şi oricâţi cititori ar fi. Evident, am spus deja, cu un cont plătit scapi şi de watermark şi de alte limitări… dar aici depinde mult de proiect.

imagine

PS: La versiunea flash trebuie să recunosc că nu mi-a plăcut că nu se poate naviga din taste, fie ele săgeţile sau Page Up ori Page Down… Poate se va rezolva.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *