Ia o fotografie veche şi…


Cu siguranţă aveţi fotografii vechi… de fapt, evident, cu cât sunteţi mai “vechi” cu atât cresc şansele în acest sens. Blogul Young Me / Now Me colecţionează fotografii în pereche de la cei care le trimit voluntar. Ce pereche? V-aţi dat deja seama: o poză din vechime şi “reluarea” ei în actualitate – cu cât e la mai mulţi ani distanţă, cu atât e mai de impact. Multe astfel de perechi sunt fantastice, precum cea cu bunicul cu două nepoţele / nepoaaate de mai jos. Răsfoind fotografiile din blogul amintit sunt sigur că veţi simţi impulsul de a căuta prin arhiva personală pentru a realiza replici similare.

imagine

imagine

O altă abordare o propune mai noul Dear Photograph: ia o fotografie veche şi aplic-o peste cadrul ei de astăzi. Din nou rezultatele sunt interesante… în special pentru subiecţi şi cei apropiaţi.

imagine imagine imagine

În fine, ca variaţie, lăsăm fotografiile personale şi căutăm discuri vechi (vă mai amintiţi de discurile de vinil?), le suprapunem din nou peste realitatea curentă, mai exact peste feţe… şi iar avem rezultate interesante. Convingeţi-vă pe Sleeve Face.

imagine imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Rares spune:

    Ideea e foarte buna, dar eu unul prefer sa le tin pt mine nu sa le fac publice lumii intregi. 🙂

  2. Flory spune:

    Geniale site-urile! Multumim pt. share!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *