De relaxare: Dibbles


Vă amintiţi de Lemmings? Ei bine, Dibbles este o simpatică clonă cu mici modificări. În primul rând eroii sunt roşii… nişte furnici roşii (sau să le spunem dibble?), care au un rege a cărui viaţă trebuie salvată cu orice preţ, nivel de nivel. Pentru aceasta furnicile vor fi gata de sacrificiu: se vor lăsa călcate în picioare, la propriu, punându-se ca punţi peste hăuri; se vor strivi pentru ca altele să poată urca pereţii verticali; vor rămâne în urmă ca stane de piatră doar pentru a le bloca pe altele să cadă de la înălţime ş.a.m.d. Ce mai: jertfă, jertfă, jertfă… totul pentru rege! (Regalişti careva? Eu nu…)

imagine

Pentru ca să vă îndepliniţi misiunea cu succes, nivel de nivel – apropo! sunt 33 de niveluri! – va trebui să amplasaţi pietre de comandă. O piatră de comandă cu însemnul de pod va spune primei furnici ce ajunge în dreptul ei să se facă pod. Pietrele de comandă sunt introduse treptat şi explicate. Pentru că la un moment dat venitul încet al furnicilor poate fi plictisitor (mai ales când ai terminat de amenajat tot drumul) e util butonul ce accelerează trecerea timpului, ce face ca totul să se întâmple de două ori mai rapid. Altceva… nu cred că mai e de spus.

imagine imagine

PS: Dacă vă blocaţi undeva, mergeţi la acest walkthrough şi veţi găsi imagini pentru fiecare nivel (de fapt aproape fiecare, pentru moment, dar se va completa).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. emy spune:

    Un link ceva?!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *