Imgur.com: pentru sharing de imagini


Probabil am mai vizitat Imgur.com sau cel puţin am văzut imagini găzduite acolo. Dar dacă nu ar fi fost acum câteva săptămâni evidenţiat de Lifehacker, ca cel mai votat în clasicele lor runde în care îi provoacă pe cititori, probabil nu m-aş fi oprit mai atent asupra lui. Pentru cei care nu cunosc acest sit, iată câteva cuvinte: în primul rând scopul lui este partajarea unei imagini sau mai multe cu cine doriţi Dvs. Scăpaţi de problema găzduirii pozelor şi ca spaţiu şi ca lăţime de bandă consumată. Şi totul trecând printr-un proces simplu, care nu cere obligatoriu deschiderea unui cont.

imagine

După cum puteţi vedea în captura de mai sus, după încărcarea unei imagini avem o serie de coduri gata de folosit: link spre imagine pe situl Imgur.com, link direct spre imagine, coduri HTML şi coduri pentru forumuri. Plus avem statistici despre imaginile încărcate: cât de des au fost văzute şi ce lăţime de bandă a consumat aceasta. Şi chiar dacă nu mai includ captură, vă spun că din Image Options avem acces la funcţii de editare, de la banala decupare, scalare, rotire, până la funcţii avansate via Aviary.

Dacă sunt mai multe imaginile pe care le încărcaţi, le puteţi grupa în albume şi sunt patru moduri de afişare a lor, după cum sugerează captura.

imagine

Dacă veţi folosi în mod curent situl e bine să vă deschideţi un cont, pentru administrarea ulterioară a imaginilor. Altfel, o imagine sau un album pus e gata pus. Desigur, la fiecare imagine, imediat după încărcare, veţi primi un link de ştergere, dar dacă nu l-aţi salvat trebuie să apelaţi la serviciul tehnic al Imgur pentru ştergere. Cu cont o puteţi face Dvs, oricând. Există unele limitări, dar nu ca număr de poze. Formatele suportate sunt cele aşteptate, un fişier neputând fi peste 10MB. Cât despre perioada de găzduire e infinită… dacă tot la şase luni o imagine are măcar o vizualizare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *