Ribbon Hero 2: te joci şi înveţi să foloseşti MS Office


Nici nu am ştiut că a existat un Ribbon Hero 1. Oricum, Ribbon Hero ar trebui să fie poate singurul joc pe care directorii de companii să îl permită angajaţilor, dat fiind că e vorba de fapt de un instrument de pregătire (training). Sub aparenţa unui joc de fapt primim misiuni de rezolvat în diferite programe din pachetul MS Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote… Iar misiunile îndeplinite cu succes se soldează cu puncte (apelarea la hint-uri reduce din ele), aşa că poţi arăta fără probleme şefului că ai atins nu ştiu ce prag.

imagine

Nu mi-am instalat jocul pentru că personal consider că ştiu folosi MS Office 🙂 iar clipul următor mi-a cam spus tot ce vroiam să ştiu. Mai multe aici şi în clip:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 4,83 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. cosmin spune:

    Interesant si foarte util. Multumim pentru articol si asteptam si alte articole despre MS Office la fel de utile ca si acesta… pentru ca nu toti se descurca foarte bine in Office. 😀

  2. cosmin spune:

    Am terminat jocul si sincer m-a dezamagit 🙁 . Nu are decat 6 niveluri si in nici un caz nu poti spune ca dupa ce l-ai terminat stii sa lucrezi in Office. Este un joc care nici bine nu il incepi ca il si termini si este usor de la inceput pana la sfarsit. Ma asteptam ca pe masura ce trec de la un nivel la altul sa apara chestii mai ample si mai grele de facut… dar nu prea. Poate imi scapa mie ceva sau oamenii acestia mai au de lucrat la joc, poate Ribbon Hero 3 va fi mai bun.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *