SkyDrive are o interfaţă nouă


“Ne-am angajat să facem din SkyDrive cel mai bun loc de unde să îţi accesezi conţinutul online de oriunde, să colaborezi pe documente Office şi să partajezi fotografii”, citim în recentul anunţ de pe blogul Windows Live. “Un element cheie pentru a ne atinge scopul este să oferim o experienţă web minunată pe orice platformă. În timp ce peste 100 de milioane de persoane au încercat SkyDrive pe web, ştim că mai avem multe de făcut pentru a îmbunătăţi experienţa. Aşa că începând de astăzi lansăm o nouă versiune pentru SkyDrive.”

imagine

“Am profitat de avantajele oferite de navigatoarele moderne şi de HTML5 pentru a face SkyDrive mai rapid, mai uşor de navigat şi mai frumos când vedem fotografii. Noul SkyDrive va deveni accesibil rapid tuturor, aşa că reveniţi dacă nu vedeţi încă versiunea nouă”, citim mai departe în anunţul oficial. Pentru cine nu foloseşte încă SkyDrive amintesc un lucru: e vorba de 25GB oferiţi gratuit. Iar în spate e Microsoft, nu o firmă oarecare 🙂 . E interesantă găselniţa la albumele foto: “coperta” unui album se schimbă periodic cu altă imagine din “interior”.

imagine

Când deschidem o imagine dintr-un album vedem ceva ca mai jos. Surprinzător – sau sunt eu orb şi nu văd??? – nu există nici posibilitate de full screen nici de slideshow automat, cum de exemplu Picasa şi Flickr oferă. Se foloseşte însă preîncărcarea imaginilor, aşa că experienţa navigării printre imagini, inclusiv cu săgeţile stânga şi dreapta, va fi foarte rapidă.

imagine

În fine, vă las cu clipul oficial de prezentare a noutăţilor. Şi repet legătura spre anunţul oficial unde sunt mai multe detalii. Din păcate – un alt regret de-al meu – tot nu poţi asculta o piesă MP3 “urcată” în SkyDrive.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. vali.d spune:

  Chiar? Mie mi se parea ca vuieste netul de tot felul de noutati de la Google si tot ce am gasit e sa remarcam ca la Sky Drive s-a schimbat interfata.

 2. Svall spune:

  Fiind abia lansat serviciul celor de la Google, consider ca este destul de dificil de a primi o invitatie. Iar acele putine site-uri care au scris despre, au asa ceva.
  Sa speram ca vom primi repede, cei care au cerut, invitatia!

 3. Svall spune:

  “Already invited? We’ve temporarily exceeded our capacity. Please try again soon.”

 4. radu.capan spune:

  De acelaşi mesaj mă ciocnesc şi eu. Am invitaţia, dar degeaba… Speranţa rămâne însă.

 5. Razvan spune:

  Interesant, dar de ce nu poti incarca decat maxim 200 de poze odata? Ce te faci daca ai cateva mii? Cum tii minte unde ai ramas? Si daca incarc de mai mai multe ori aceeasi poza, se dubleza si pe Skydrive, sau se suprascrie? Exista cumva si optiunea de sincronizare a folderului din calculator cu ceea ce ai pe net?

 6. radu.capan spune:

  Publici pe calupuri de 200, facand efortul sa stii unde ai ramas.
  Un fisier publicat de doua ori apare de doua ori.
  Pentru sincronizare a se vedea Live Mesh, de la Microsoft.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *