The Microbie Story


Microbii luptând împotriva viruşilor… sună periculos şi interesant deopotrivă! Dar mai interesant este jocul The Microbie Story, care există de ceva vreme, dar astăzi a intrat în catalogul BigFishGames şi aşa am aflat de el. În acest joc avem un microb pe nume… Gloria, singurul rămas neinfectat în laboratorul în care periculosul virus Barbadoom a scăpat din eprubetă. Ei bine, Gloria trebuie să lupte împotriva acestuia pentru a curăţa laboratorul. Neobişnuită misiune pentru un microb! Însă jocul, cu grafica lui simpatică şi stilul inedit vă va captiva.

imagine imagine

Într-o multitudine de jocuri de tip hidden objects combinat cu ceva acţiune, sau de tip match 3 combinat cu amenajarea unei grădini, The Microbie Story ne provoacă la a ocupa tabla de joc la concurenţă cu alţi oponenţi – "manevraţi" de computer. Fiecare "jucător" are la început un anumit număr de piese, care pot face mutări în căsuţele apropiate. Mutarea într-o căsuţă adiacentă duplică piesa, într-o căsuţă puţin mai îndepărtată nu. La o mutare într-o anumită căsuţă, piesele oponenţilor din căsuţele adiacente acesteia se transformă în piesele celui care a mutat. Aşa că din aproape în aproape trebuie să umplem tabla de joc – la final trebuie să avem cele mai multe piese de pe tablă, sau în unele cazuri, să blocăm piesele adversarilor pentru a nu mai putea muta.

imagine imagine imagine

Nu e foarte uşor, pentru că oponenţii joacă bine, nu prea îi putem fenta, şi la un moment dat când ne bucurăm că am transformat multe piese, ne trezim că de fapt i-am oferit altuia, care poate muta lângă noi, pe tavă, piese de transformat… Trebuie să ne cântărim bine mutările pentru a nu pierde mai mult decât am câştigat. Din fericire, un nivel pierdut poate fi reluat de la început, fără vreo pierdere de vieţi. "Harta" jocului este în acest caz laboratorul plin de pete, pe care nivel după nivel le vom curăţa, pentru ca la final întreg laboratorul să strălucească! Succes – mai ales la confruntarea finală cu Barbadoom, mai dificilă ca toate celelalte!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *