Filmezi şi proiectezi imediat


Dacă aveţi un aparat foto sau cameră video sunt sigur că aţi experimentat nerăbdarea subiecţilor: “Cum am ieşit? Pot să văd?” Că e aparat video sau foto, le puteţi arăta pe un ecran mic, iar dacă sunt 20 de capete e mai greu să vadă. Lucrurile se schimbă cu camera video digitală Sony HDR-PJ50VE Black, care vă permite să filmaţi dar şi să proiectaţi ce aţi filmat. Incredibil, nu? Ei, ne vom obişnui şi cu aşa ceva. După cum se observă în fotografia de mai jos, există un proiector încorporat… Cât de bun, ne întrebăm desigur.

imagine

Cică imaginea pe care o poţi proiecta pe un perete pe care îl găseşti mai liber poate fi şi de 150 cm (presupun diagonala), iar sunetul redat de camera video ar fi şi acela la nivelul “real” (e stereo). Modelul spre care am făcut trimitere pe CEL.ro are un HDD de 220GB. Despre filmare, iată ce poate: HD 1920 x 1080/50p, 25p, 50i (FX, FH); 1440 x 1080/50i (HQ, LP). Cât despre fotografii, rezoluţiile la care poate face sunt: 3072 x 2304, 3072 x 1728, 1600 x 1200, 640 x 480. Mai multe detalii tehnice urmând primul link din articol. Eu pun acum partea de prezentare/reclamă.

imagineDelectaţi-vă partajând clipuri video Full HD

Permiteţi tuturor celor din jur să se bucure de amintirile dvs. speciale. În această cameră video Full HD compactă, uşor de utilizat se află un proiector care transmite imaginile pe orice suprafaţă din apropiere. Este modul nou inteligent şi distractiv prin care toată lumea să participe la acţiune.

Imagini Full HD optime

Avansaţi la cele mai fluide şi detaliate imagini video pe care le-aţi văzut vreodată de la o cameră video. Noul mod 1920×1080/50p înregistrează la o rată de cadre foarte ridicată în modul progresiv, capturând 50 de cadre Full HD în fiecare secundă pentru rezultate extrem de clare.

imagineProiectaţi-vă imaginile oriunde

Uneori doriţi ca toată lumea să vă vadă amintirile video, dar nu aveţi un televizor în cameră la care să vă conectaţi. Acum, Handycam® vă permite să proiectaţi clipuri video clare, detaliate, direct pe orice suprafaţă – de la pereţi şi plafoane la tricoul unui prieten.

Sună uimitor

Nu merită clipurile dvs. video o coloană sonoră mai bună? Sistemul de microfoane de precizie capturează sunet surround pe 5.1 canale cu sensibilitate sporită şi zgomot de vânt redus. Difuzoarele stereo şi tehnologia S-Master asigură sunet clar în timpul redării pe camera video.

Lumină redusă, nicio problemă

Multe camere video au probleme la lumină scăzută, producând imagini neclare, cu aspect granulat. Senzorul CMOS Exmor R™ cu sensibilitate ultraridicată reduce zgomotul de imagine pentru imagini mai clare. În combinaţie cu puternicul procesor BIONZ™, veţi obţine rezultate excelente în interioare slab iluminate sau la asfinţit.

imagineIncludeţi mai mult în fiecare scenă

Asiguraţi-vă că nimeni nu este exclus din imagine la petreceri, aniversări şi alte ocazii speciale. Obiectivul G de înaltă calitate de la Sony dispune de o performanţă superangulară îmbunătăţită, capturând o zonă de imagine mai mare fără a fi nevoie să staţi mai departe.

În fine, iată un clip de pe CNET.com (nici o legătură cu CNet.ro). Opriţi-vă la primul clip (pentru că merge automat şi la altele).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *