Mini-roboţii contra maşinilor


Jocul Mini Robot Wars se desfăşoară pe o planetă din spaţiul cosmic, locuită de mini-roboţi. Când maşinile ajung pe această planetă, cu scopul de a pune stăpânire pe ea şi a construi aici staţiuni pentru oamenii bogaţi, mini-roboţii care scapă de distrugerea maşinilor se unesc pentru a-şi salva planeta. Şi pentru că noi suntem, evident, de partea celor buni, îi vom ajuta, coordonând lupta lor. Pornim de la doar două tipuri de roboţei – unul care produce energie, necesară pentru construirea altor roboţei, şi altul, un "soldat" simplu, care trage la orice distanţă înainte.

imagine imagine

Pe măsură ce înaintăm în joc, eliberăm şi alte tipuri de mini-roboţi: care stau în aer şi trag în jos sau înainte; care aruncă cu bumerangul, cu ghiulele de tun; bombe sau mine de teren, care distrug pe loc maşina inamică, dar se distrug şi ele… La fiecare le vom descoperi utilitatea cu un anumit tip de duşmani sau de teren de luptă, şi de la un moment dat vom alege la începutul fiecărui nivel cu ce fel de roboţei să ne avântăm în bătălie. Uneori vom descoperi că ne erau mai utili alţi roboţei sau că trebuia să îi amplasăm altfel poate după ce am pierdut vieţi sau chiar jocul – nu trebuie să lăsăm nici un inamic să treacă de capătul în care suntem noi al ecranului! Noroc că fiecare nivel poate fi reluat pentru a-l juca mai bine, fără pierdere de vieţi, iar dacă pierdem jocul, vom relua doar ultimul nivel.

imagine imagine imagine

Fiecare nivel trebuie să înceapă cu amplasarea unui număr suficient de mare de roboţei care ne dau energie, pentru a putea apoi să îi construim pe ceilalţi. Atenţie atât la romburile verzi de energie – produsă de mini-roboţi sau lăsată în urmă de maşinile distruse -, cât şi la părţile metalice, de asemenea lăsate uneori în urmă de maşini: dacă nu le culegem la timp, dispar. Iar aceste părţi metalice sunt utile la… cumpărături. Da, în laboratorul care este disponibil de la un moment dat în joc, putem cumpăra vieţi sau energie în plus, sau îmbunătăţiri la roboţei, deosebit de importante pentru a face faţă inamicilor care sunt şi ei tot mai eficienţi. Aduc o variaţie la stilul de joc – nu că altfel ar fi plictisitor! – nivelele "bonus", în care trebuie de exemplu să eliminăm luăm la timp din calea inamicului toţi roboţeii noştri, sau să luptăm doar cu un anumit tip de roboţei, pe care îi putem de data aceasta controla ca mişcări. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *