AeroBlend şi se potriveşte mai bine


Reclamele sunt de mult timp specializate pe crearea nevoilor pe care nu le ai: trebuie să ai acel tip de telefon, ori maşină, ori cine ştie ce altceva. AeroBlend m-a dus cu gândul la aceasta pentru că porneşte de la o nevoie pe care chiar nu am avut-o… până azi. Şi anume potrivirea culorii ferestrelor cu tapetul. V-aţi gândit vreodată la aşa ceva? Cei mai mulţi probabil nu. Şi totuşi observaţi mai jos cum fereastra are un colorit mai potrivit cu tapetul. Evident, transparenţa parţială a marginilor ajută la potrivire, dar când culoarea e roşu şi fundalul verde (găsiţi alte combinaţii) nu prea merge.

imagine

Odată instalat, programul poate funcţiona într-unul din următoarele moduri: apreciază culoarea predominantă  1) în tapet; sau 2) în iconiţa aplicaţiei curente; sau 3) în fereastra curentă, şi aceea o aplică pentru ferestre. Desigur, primul mod pare cel mai firesc, mai ales pentru cei care nu lucrează cu ferestrele maximizate. Aplicaţia stă în systray şi îşi face cuminte treaba. Puteţi şi uita de ea. În memoria RAM ocupă 2-3MB (la mine).

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Florian spune:

    „V-aţi gândit vreodată la aşa ceva?”

    Ha ha, da, eu m-am gandit. Dar incerc sa tin cat mai liber calculatorul. Schimb culoarea manual, cand schimb (foarte rar) si wallpaperul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *