De relaxare: Brave Kings


OK, să lămurim de la început: CNet.ro nu şi-a schimbat politica şi doreşte să rămână kid-friendly ca şi conţinut… dar nu se poate mereu. Recomandarea de astăzi nu e potrivită pentru cei mici pentru că obiectivul e să ucizi şi să tot ucizi. Dar – poate şi din capturi recunoaşteţi – e în fapt o (altă) clonă Angry Birds. În loc de porci avem oameni, dintre care unii sunt regi şi ne dăm seama de aceasta după coroană; iar în loc de păsări avem săgeţi (simple sau multiple) ori bolovani ori bombe. În rest aceeaşi idee: tragi din stânga în structurile protectoare din dreapta. Şi speri să rezolvi nivelul din arsenalul pus la dispoziţie.

imagine imagine

Iată deci Brave Kings, dar şi Brave Kings Level Pack, pentru cine vrea mai multe niveluri. Sunt câte 20 în fiecare dintre jocuri, deci 40 în total. Săgeţile când lovesc lemnul îl secţionează. Uneori o construcţie cade ca un castel din cărţi de joc. Alteori, mai ales când apar blocurile de piatră, e greu de pătruns. Acolo ajută mai mult bombele. Ah, să nu uit: apar şi nişte omuleţi cu “aură” verde, care trebuie să scape cu viaţă. Uf, parcă nu era suficient de greu fără ei 🙂 . În setul cu niveluri suplimentare puteţi sări până la trei niveluri (asta dacă vă blocaţi undeva). Succes!

imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,33 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Florian spune:

    E desenat frumos, dar nu e prea intuitiv… mi se pare ciudat ca trebuie sa tragi in partea in care se duc si sagetile.

    Mie unul nu prea imi plac jocurile de genul asta, dar pentru cei carora le place Angry Birds banuiesc ca este numai bun.

  2. Ady spune:

    Se tot vrea depasirea Angry Birds, dar sunt aproape convins ca nu se va reusi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *