nSpaces: desktopuri virtuale cu parolă


Iată că acum câteva zile am scris despre Multi-Tabber pentru ca acum să aflu despre nSpaces. Simplu, frumos, cu unele buguri (poate doar la mine pe calculator), dar cel mai mult iese în evidenţă cu protecţia pe care o oferă desktopurilor virtuale, putându-se opta pentru parolă. Aceasta înseamnă că anumite aplicaţii, pe care le vrei ferite de alţi ochi, le poţi ţine în alt desktop, protejat cu parolă! La birou, acasă… sunt multe scenarii în care această protecţie este de dorit. Implicit se oferă 4 desktopuri, dar poţi opta pentru mai multe; implicit se schimbă cu Win+S (apărând ceva ca mai jos), dar combinaţia e schimbabilă.

imagine

După cum observaţi mai jos, pentru fiecare desktop (numărul lor creşte sau descreşte dând click pe + sau – în dreptul la Rows şi Columns) putem să: setăm numele (eticheta); să alegem un tapet; sau pur şi simplu o culoare de fundal; ce aplicaţii să se lanseze automat cu acel desktop (cool!!!); şi respectiv o scurtătură din taste. Toate acestea fac şi mai atractiv programul. La Settings putem opta pentru parola de protejare a desktopurilor, dar şi pentru o eventuală altă combinaţie pentru Switcher (fereastra din captura de mai sus).

imagine

PS: Acum am văzut că şi pe SoftPedia a apărut un review mai critic la adresa acestui program. Probleme au întâmpinat deci şi alţii cu acest program. Oricum, rămânem optimişti că se vor rezolva într-o versiune următoare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *