Luaţi invitaţii la Google+


Google+ rămâne încă un spaţiu select, unde se intră doar cu invitaţie. Dacă iniţial pe Google+ regăseai doar publicul mai… geek, acum devine tot mai a la Facebook, cu o varietate de membri, unii mai maturi, alţii mai puţin maturi. Visul unora că Google+ va rămâne fără poze personale, fără mâţe şi bancuri mi se pare… un banc bun. Dar nu am de gând să filosofez despre noul serviciu social. Am sesizat că numărul de invitaţii a devenit limitat: am transmis câteva zeci, dar acum apare un contor. Dispun deci de 150 de invitaţii şi le pun la bătaie public.

imagine

Tot ce trebuie să faceţi este să folosiţi acest link şi veţi putea intra în Google+. Nu e nevoie să mă adăugaţi ca prieten, chiar vă rog să nu o faceţi dacă nu mă cunoaşteţi. Personal voi folosi Google+… personal, adică nu tehnic. Încă sunt pe Facebook, dar dacă voi migra (adică să fiu activ) pe Google+ îl voi folosi tot pentru chestiuni personale, ce nu sunt interesante pentru toţi. Bun. Linkul e dat… cine nu are încă acces la Google+ poate să intre acum. Când expiră cele 150 de invitaţii poate se vor găsi alţii să pună link public la bătaie. Sau poate nu va mai fi nevoie de invitaţie.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 4,86 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. marianrbk spune:

  Acesta este linkul pt inca 150 de invitatii. Conditiile raman valabile si pentru mine, asa cum le-a stabilit Radu. Nu dau accept decat la cei pe care ii cunosc eu.
  https://plus.google.com/_/notifications/ngemlink?path=%2F%3Fgpinv%3DLnnb9OnUwbM%3AAXKqjqON3dc

 2. Cristi spune:

  Multam pt. invitatie. Eram curios in privinta concurentei Facebook-ului, fie ea si in forma beta. Nu pot sa spun ca este ceva senzational din punct de vedere al modalitatilor de comunicare, insa are plusuri evidente in metodele de gestionare ale informatiilor transmise, a prietenilor. Interfata este fluida, intreg sistemul fiind conceput pentru toate facilitatiile existente la un loc. La acest capitol Facebook este varza, sistemul lor carpind-se din mers. Cu toate acestea mi-e greu sa cred ca va detrona asa usor Facebook-ul. Oamenii sunt in genere comozi, prea putin receptivi la schimbari radicale… ca sa nu spun altceva. Am ca exemplu moartea Hi5-ului, nu toti cei din retea au reusit sa migreze catre atragatorul Facebook. Daca nu apar evenimente radicale de genul celui anuntat pe 5 noiembrie, Facebook-ul va muri cu tot cu conceptul actual de retea de socializare online. Asta in maxim 2-3 ani 🙂

 3. Cosmin Sandu spune:

  Pe Google Plus nu e ca pe Facebook, daca va adauga cineva in cercuri nu trebuie sa il adugati si voi … Si cand dati share la o chestie o puteti da pentru anumite cercuri …

 4. Sorinu26 spune:

  Multzam! 😀

 5. Geo spune:

  Salut. Imi puteti trimite si mie o invitatie? Mersi.

 6. radu.capan spune:

  Cititi articolul cu atentie. E un link acolo.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *